ALIANTA PENTRU SALVAREA ROMANIEI

Romania se confrunta in perioada actuala cu o criza tripla: o criza economico-sociala, una politica si una morala. De aceea, rezolvarea ei presupune solutii pe toate cele trei paliere. Degeaba ne chinuim sa gasim solutii miraculoase pentru criza economica, daca moral si politic suntem la pamant. O strategie economica eficienta nu poate fi sustinuta de o clasa politica aflata intr-un permanent conflict. Atata timp cat nici unul dintre marile partide, PSD, PD-L si PNL, nu este capabil sa adune cincizeci la suta plus unu din voturile romanilor, nu vom avea linistea necesara pentru a construi ceva.

Eu unul am fost si raman adeptul ideii de separare doctrinara intre stanga si dreapta pe scena politica romaneasca. Dar nu cred ca aceasta separare poate fi vreodata mai importanta decat interesul national. Criza economico-sociala care ne-a lovit atat de puternic acum impune mutari curajoase pe scena politica. Puterea, adunata in jurul PD-L, este incapabila nu numai sa vina cu o strategie economico-sociala coerenta, dar si sa aiba un dialog absolut necesar cu partidele din Opozitie. PD-L si partidele mai mici care sustin guvernul Boc se comporta de parca ar fi singuri in Romania.   Adoptand ca lozinca “dupa noi potopul”, Puterea actuala nu le lasa romanilor nici o alternativa. De aceea, este datoria noastra, a partidelor din Opozitie, sa construim aceasta alternativa.

Este clar ca mergand pe calea pe care a apucat-o, PD-L va pierde un numar important de votanti. Dar banii pe care guvernul ii pompeaza in primariile PD-L din toata tara vor face ca scaderea sa nu fie atat de dramatica. PSD si PNL vor mai recupera cu siguranta din votantii care parasesc PD-L, dar nu suficienti. Mai ales ca oamenii se vor imparti intre cele doua partide de opozitie. Astfel ca, in urma unor noi alegeri, fie ele anticipate sau la termen, vom avea iarasi trei partide cu forte sensibil egale. Si ne vom intoarce la situatia din 2008. Ori, in starea in care este acum, Romania nu-si mai permite nici un minut de instabilitate politica.

Politicienii responsabili din PSD si PNL trebuie sa inteleaga ca este datoria lor fata de aceasta tara sa construiasca o alternativa solida la actuala Putere. Eu cred ca solutia este constituirea unei Aliante pentru Salvarea Romaniei. O alianta politica inregistrata la tribunal, care sa sustina candidati comuni la alegerile locale si parlamentare din 2012 sau la eventualele alegeri anticipate. Candidatii la posturile de primari si la posturile de presedinti ai Consiliilor Judetene vor fi candidati ai Aliantei pentru Salvarea Romaniei. Peste tot unde este posibil, PSD si PNL vor avea candidati comuni, iar in localitatile unde acest lucru nu va fi sub nici o forma posibil isi vor acorda sprijin total in turul doi. La stabilirea candidatilor comuni se va tine cont de distributia actuala, astfel incat atat PSD cat si PNL sa-si pastreze mandatele. In judetele si localitatile conduse de PD-L, candidatii Aliantei vor fi stabiliti pe baza unui algoritm simplu care sa tina cont de ponderea nationala a fiecaruia dintre partidele componente, de forta locala, de popularitate, de sondaje etc.  De acelasi algoritm se va tine cont si la intocmirea listelor cu candidati pentru consiliile locale si judetene. Tinand cont ca alegerile parlamentare sunt uninominale, candidatii Aliantei vor fi stabiliti dupa aceleasi principii ca la alegerea primarilor si presedintilor consiliilor judetene. Evident, Alianta dintre PSD si PNL va avea un candidat unic pentru postul de premier si un candidat unic pentru postul de presedinte al Romaniei. Conform intelegerii, unul dintre partide va propune candidatul la postul de premier, iar celalalt candidatul la Presedintie. Daca politicienii din cele doua partide vor da dovada de responsabilitate, curaj si vointa politica, cred ca Alianta pentru Salvarea Romaniei poate schimba usor si democratic actuala Putere. Fara sa mai faca apeluri patetice sa iasa lumea in strada.

Stiu, adversarii unei astfel de constructii imi vor da ca exemple CDR si Alianta D.A., doua aliante similare care au esuat. Ele au esuat, insa, in cu totul alte vremuri. Nici pe vremea CDR, nici pe vremea Aliantei D.A. tara nu se confrunta cu o criza atat de profunda. Si nici clasa politica nu era atat de lipsita de credibilitate cum este astazi. Daca noi, politicienii responsabili din PSD si PNL, nu intelegem sa lasam la o parte ambitiile si orgoliile personale, sa lasam pentru vremuri mai bune chestiunile legate de doctrine si sa construim rapid Alianta pentru Salvarea Romaniei, atunci meritam cu totii sa iesim din istorie.

Publicitate

138 răspunsuri

 1. Cher Monsieur MITREA,

  Vremea neo comunistilor si a mafiotilor care au distrus ROMANIA este revoluta.

  V-a ramas sa recunoasteti ca datorita guvernarilor succesive sub conducerea idioata a lui iLIESCU si sustinerii samavolnice a liberalilor in ultimul lor mandat ati RUINAT ROMANIA.

  Nu iau apararea PD L i-ati pacalit si pe ei in mandatul PD L & PSD, Rusine sa va fie.

  Va asigur, cu aceste masuri ROMANIA este pe drumul bun, masurile trebuie aplicate imediat, in functie de rapiditatea aplicarii cresterea economica si buna starea va reveni.

  Legile salarizarii si pensiilor trebuie aplicate concomitent cu programul de austeritate.

  Odata implementate salariile din administratia publica locala si centrala vor crestes.

  Improductivitatea trebuie eliminata, este tumoarea canceroasa din sistemul public.

  Clienterismul face parte din CORUPTIE, plata facturii a venit, trebuie suportata de toata NATIUNEA.

  Domnule MITREA,

  Ati lucrat la transporturi, va dau exemplul unei garnituri de tren cu 160 vagoana, cum gâfâie locomotiva.

  Imaginati-va aceiasi garnitura cu 112 vagoane !!!

  Si nu uitati si cele 112 vagoane revizuite, unele abandonate, schimbat terasamentul, etc. si veti vedea randamentul.

  Domnule MITREA

  Va credem copt si rational, nu se poate functiona cu o masina mai mult de 20 ani, societatea informationala nu functioneaza, s-au introdus ordinatoarele si sistemul nu este in retea.

  Pentru o adeverinta se pierde trei zile caz fericit.
  A inscrie o masina doua zile.
  La noi inscrierea unei masini 30 minute.

  Domnule Mitrea,

  Tot respectul pentru DVS va rog sa nu fiti caraghios si uricios, uitati-va in oglinda, faceti legi bune, nu incercati sa descoperiti aburul, si reveniti pe pamânt.

  Mai este o solutie, plecati din politica si demonstrati ca sunteti un adevarat barbat entrepreneur.

  Veti putea ?

  CORDIALEMNT

  • Ştefan RADOVEANU, când te mai îmbeţi, abţinete să filosofezi pe bloguri că, sperii lumea cu anagramatismele tale incoerente. La cârciumă poţi spune toate tâmpeniile astea beţivilor tăi care te cred genial. Oamenii care vorbesc ca tine chiar că nu-şi doresc să intre ţara pe un făgaş normal; Ar fi prea strâmt locul pentru tine.
   Pedelist neruşinat ce eşti!

 2. Stiam ca politica e o c…a, dar nici chiar asa cu 30 de clienti pe noapte!!! 10 ma gandeam ca-i ajung! Inainte de congres infierati alianta PSD-ului cu PNL-ul, acum credeti ca ea e singura alianta posibila pentru Romania???? La vremea respectiva v-am apreciat pentru asta. Acum ati reusit sa ma socati si totodata sa ma ingretosati!!!

 3. Alţii pot

  Calvarul irlandezilor datorat unei clase politice asemănătoare cu cea românească i-a determinat s-o penalizeze, ignorând toate partidele, înlocuindu-le cu unul ce l-a botezat “Cel Mai Bun Partid” pentru care vor vota 44%, conform sondajelor.
  Folosesc acest exemplu în sustinerea alianţei propusă de dv., care trebuie urgent implementată (canalele tv au preluat deja această idee).
  Mişcările de masă nu pot fi oprite, nici invocând „siguranţa nesiguranţei naţionele”, ele putând pune capăt, oricând, domniei jalnicului de la Cotroceni, ruşinea umană întruchipată.
  “Contactarea” independenţilor este de bun simţ pentru o alianţă ce se vrea a salvării naţionale, chiar şi a reprezentanţilor minorităţilor.

 4. Hai la lupta cea mare

  Pensionari ai României hai sus pe metereze
  Cu multe praştii, armate doar cu căcăreze,
  Să atentăm la siguranţa cea naţională,
  Ochindu-l pe TB ciobanul în moaca sa banală.

 5. Just dle Radoveanu. Chapeau. O sa va ia la intrebari curand unul din travestitii indicati mai demult de mine.

 6. Ptr intelegerea problemei proprietatii pe care o au pensionarii asupra pensiei lor, adica a asa zisului invocat drept patrimonial care ar fi pensia.

  http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5610540,00.html?maca=rum-rss-rom-rom-3295-xml-mrss

 7. 1.Se pare ca Munai Gaz a dat 100 milioane din datorie. Or avea vreo musca pe caciula ei sau pe a vreunui alt agent KGB acoperit. Oricum felicitari Nashule.
  2. Si o alta stire intr-o forma speciala, caci pariez ca AN este un las, dar cine stie poate faptul ca-l acuz de lasatitate aici sa-l faca sa vrea sa ma contrazica si sa dovedeasca ca nu ar fi cum spun eu 🙂
  Mi-ar place caci atunci ar citi si combatantii de pe blogul lui cele de mai jos:

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  mai 27, 2010 la 10:29 pm
  Alin Teodorescu acuza PSD si Geoana ca sub influenta sobolanului rozaliu s- a devalizat Romania de 40miliarde euro si ca pe cand Ceausescu a fost impuscat el Hrebenciuc este lider de grup parlamentar.
  Spune Alin :
  “Hrebenciuc a avut un rol covârşitor în toate momentele negative ale României de după 1990.”
  Nu o spun eu Adriane, o spune Alin Teodorescu si daca nu ma crezi citeste:
  http://www.realitatea.net/alin-teodoresuc—hrebenciuc-a-fost-in-spatele-tuturor-relelor-de-dupa-90_715676.html

  Astept un raspuns, daca nu esti un las.

  Nota mea: pe voi va rog sa cititi ca nu spun eu spune Alin Teodorescu

 8. PS Dle Mitrea,
  Dar Ponta este chiar prost rau, adica mai prost decat Geoana servitorul lui Hrebenciuc din ce spune Alin.

  Azi dimineata a spus ca el vrea jos Boc si ca de fapt nici nu vrea la guvernare.
  Un cretin, ce mai ….

 9. Confirm,
  AN nu are oua suficiente sau inca nu le-a numarat, ca sa nu cenzureze mesajul citat mai sus 🙂

 10. Pentru Domnul PONTA,

  Interpelarea lui MIRON la Realitatea TV a fost apropiata de pozitia ofcinei ce o dirijati, este o justificare vocala a situatiei actuale.

  Acest banal ingineur de coloana de utilaj ajuns sindicalist si promovat in politica de idolul sau (interesul de parvenire)face parte din cei care au compromis social democratia si au adus ROMANIA in aceasta situatie de pre faliment.

  Dar sa incercam sa vedem ce doreste acest ingineur.

  Cu PD L nu a mers, el a fost exclus complet din joc dupa care a incercat sa se manifeste cu o tenta de a candida la sefia ofcinei, trist din nou un alt esec.

  Din esec in esec politic, incearca a castiga pozitie, renunta si acorda votul lui Victoras PONTA.

  Cu un vot nu poti sa cumperi o ofcina gasindu-se din nou singur.

  Prostia nu-l paraseste, incearca o apropiere de pnl UL lui aNTONESCU.
  BAF, din nou in contradictie cu ofcina si de data aceasta, oMUL MITREA, incerca sa cumpere NATIUNEA sa salvam ROMANIA.

  Ce nerusinare la acest sindicalist de mâna treia, in curand cred ca se va exila, nu stiu daca il va primi si CUBA.

  Am uitat sa inserez si faptul ca a incercat sa cumpere si ceva pe la COTROCENI, acolo a fost clar si net, no comments.

  Dar ce a mai ramas acestui ingenieur de coloana de transport, sa revina la viata profesionala, imposibil, este depasit technic, deci profesional nul.

  Mai are o sansa, sotia lui este notara, ambii vor fini cu viata parlamentara, si Domnul MITREA va ajunge portar la biroul de notar al sotiei.

  Domnule MITREA,

  De patron nu se mai poate vorbi, afacerii numai cu statul stiti sa faceti, a fi entrepreneur trebuie sa muncesti si sa gandesti, la DVS nu este cazul.

  Mai aveti o solutie sa va pensionati cat mai aveti timp, altfel pierdeti si aceasta ocazie.

  Austria nu va primeste daca nu dovediti ca aveti cu ce trai, contul la vedere si veti avea permis de sejour.

  Este cea mai buna solutie.
  Va urez succes

  Stefan RADOVEANU

  GENEVE

 11. Titlul era mai corect: alianta pentru salvarea PSD-istilor…

  • Spune-i, omule, pe nume: Alianta pentru Salvarea Basescului! Pentru ca, dupa ce a facut din PDL carpa de sters, TB nu are alta varianta pentru a ramane in topul politichiei de Dambovita in afara de a scoate din palarie o alta formatiune politica nou-nouta, rasa, tunsa, frezata. Cu mutre noi si candide precum Dragastolo, Macovei, Razvanel, Cristian Preda.

 12. Ioane, un nul ca tine emite judecati despre oameni care chiar au facut ceva. Bun – rau, dar au facut.
  Tu facand ce?

 13. @ion Adrian,
  Va să zică recunoşti că la atât te pricepi tălică, la numărat ouă…
  Mare nesimţit mai eşti, ŞI ipocrit, punct.

  @all,
  off topic,
  * Plătim o căruţă de bani unor instituţii, cum este Garda de Mediu. Avem şi legi care, teoretic, protejează natura. Practic dăm banii degeaba şi legile nu se aplică atunci când cel care le încalcă este un dulău. Sau căţelul de la Salvamont, care se plimbă prin Reşiţa cu girofar şi sirene. Dacă şeful lui face ce vrea în codrii judeţului, de ce nu ar face şi el ce vrea pe şoselele municipiului ?

  S-a ajuns aici pentru că tremură izmenele de frică pe poliţişti, inspectori de mediu, sau comisari, când se supără „şefu’ ăl mare”. Unii ar vrea să tremure şi ziariştii. Mai ales căţeii care i-au ameninţat pe colegii mei din Reşiţa, atunci când Adevărul de Seară a scris despre ilegalitatea de pe Semenic.

  Am o veste proastă pentru ei. Vom scrie în continuare! Până se trezeşte din somn cineva „de la centru” şi îi pune la treabă pe pechinezii de la Garda de Mediu. *
  Sursa : Adevărul

  Atât că, Ayatolahului, poreclitului pe bună dreptate ŞI TzuicăMan, Frunzăverde Voievod de Caraş-Severino, i se fix…. fâlfâie de : centru, Cotroceni, Victoria, Garda de Mediu, instituţii ale…. nah că era să zic Statului şi mă repetam, zisăi o dată Băsescu…

  Dar, pt că Duduia Nutzi citeşte ANUME bloguri, îi las acilea prin bunăvoinţa gazdei, una bucată răvaş :
  Tanti Udrea, despre Frunză, nu ne explici la * Naşu * ? “Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori.

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/28/tanti-udrea-despre-frunza-nu-ne-explici-la-nasu-baronul-funzaverde-a-refuzat-sa-explice-situatia-trantind-telefonul-de-doua-ori/

  Sibilla

 14. Sibila,
  Ma bucur ca mai constata chiar daca nu recunosc si unii de la AN, cum cenzureaza la greu idolul lor pe care eu incep sa nu mai dau nici doi bani.

  PS. Cuvantul nul a devenit o obsesie ptr tampitii care ma aduleaza.

 15. Ptr cei care nu inteleg art 53 le recomand studiul profesionist:

  cssas.unap.ro/ro/pdf_studii/influenta_factorului_economic_in_realizarea_securitatii.pdf

  si daca nu au vreme, prezint eu o concluzie scurta dar pertinenta(In memoriam asta de ex este un lucru bun, ca nu las pe nimeni mai sarac si nu fur de la vaduva) :

  „Prin urmare, în funcţie de intensitatea impactului crizei economico-financiare asupra resurselor financiare, umane şi materiale la nivel naţional, efectele asupra dimensiunii militare a securităţii pot fi:
  a)nimicitoare – determină eşecul total alsistemelor şi acţiunilor militare;
  b)moderate – determină unele modificări în structura şi scopurile misiunii şi acţiunilor sistemelor militare;
  c)insignifiante – nu afectează cu nimic sistemele militare.
  Dacă decidenţii politico-economici nu vor adopta şi aplica, în cel mai scurt timp, măsuri adecvate şi coordonate de contracarare a crizei şi ameliorare a dificultăţilor din domeniul economic, atunci efectele asupra sistemului de apărare şi securitate vor fi din ce în ce mai serioase.

  q.e.d.

 16. Motto : N-o fâlfâiţi, chiar dacă vi se fâlfâie de Băsescu !

  Mereu te vom iubi

  Maestrul Jan Constantin sosind astăzi la poarta Raiului este aşteptat chiar de Sfântul Petru care uitându-se pe programări îl întreabă mirat :
  – De ce te grăbăşi băi Jane că erai programat pentu 95 de ani şi 3 luni, nu 81 de ani ?
  – Sfinte, fiind pensionar am “beneficiat” de reducerea vieţii cu 15 % conform hotărârii lui Băsescu – Boc
  – A! Pentru ăştia face Întunecatul pregătiri cu artificii (îi şopteşte la ureche ziua şi ora ). E supărat rău Ăl Mare ! Vezi că te dau la Teatrul Ceresc…
  – Bagă-mi şi ceva deplasări pe Pământ, te rog, că nu pot fără ei !

 17. La crise affecte toutes les familles. Les foyers à petit salaire sont particulièrement touchés. Mais souvent, changer une peu ses habitudes suffit à améliorer le quotidien de façon notable. Il faut juste prendre le temps s’observer sa vie de près.

  Voici quelques astuces valables dans tous les domaines pour parvenir à vivre aussi bien en dépensant moins.

  Pas d’achats inutiles
  Au lieu de vous précipiter à acheter ce dont vous avez besoin, commencez par voir si une autre solution n’est pas disponible.

  Jeter le moins possible et récupérer : que ce soit les vêtements du grand pour le petit, la vieille lessiveuse de mamie pour recueillir l’eau de pluie, tout est bon.
  Recycler : avec un peu d’imagination, beaucoup d’objets peuvent avoir une deuxième vie. Une vieille brouette transformée en jardinière, un plat fendu en vide-poche, aucune limite. Et le plaisir du faire soi-même en plus !
  Prêt : pourquoi acheter un outil qui ne vous servira qu’une fois ou deux ? Il y a toujours un ami, un voisin qui vous prêtera sa perceuse en échange d’un autre appareil qu’il ne possède pas, ou d’un petit coup de main.
  Troc : votre voisine n’a plus besoin de siège auto car tous ses enfants ont grandi mais elle cherche une étagère pour ses CD et vous en avez une qui ne sert pas, marché conclu. N’oubliez jamais que le principe du troc n’est pas d’évaluer exactement la valeur marchande des objets mais que les deux parties soient satisfaites. Personne n’échangerait une voiture contre un dictionnaire d’italien de toute façon… soyez fair-play.
  Le déjà gratuit : renseignez-vous auprès de votre mairie. En plus de la bibliothèque municipale, vous découvrirez d’autres services accessibles sans payer comme des cours de langue, une aide juridique ou autres.
  Acheter malin
  Internet est une mine de solutions pour ça : sites d’enchères ou de magasins discount, comparateurs de prix, possibilité d’acheter dans d’autres pays, tout existe pour vous permettre de faire de bonnes affaires. Et même sans Internet, pensez aux journaux gratuits qui regorgent d’annonces, aux bourses aux livres, au vêtement etc…

  Privilégiez les grandes quantités. Un lot de 20 paires de chaussettes vous reviendra beaucoup moins cher que l’achat à l’unité, et quoi qu’il en soit, les chaussettes s’usent donc elles finiront par servir.

  N’hésitez pas à discuter, tout se négocie. Au marché, vous pourrez obtenir un prix très avantageux si vous prenez par exemple 7 grenouillères pour votre bébé. Mais c’est aussi valable pour les gros achats. Réclamez une ristourne conséquente sur la table basse si vous avez décidé de prendre le canapé et les deux fauteuils. Tous les magasins pratiquent le „geste commercial”, mais il faut parfois le leur rappeler.

  Budgétiser
  Prévoyez toutes vos dépenses grosses ou petites, vous vous épargnerez les mauvaises surprises. Ce mois-ci, il faut payer l’abonnement trimestriel à la gym. Alors, l’achat du micro-ondes peut attendre le mois prochain.

  Faites vos comptes régulièrement et de façon précise en ne négligeant pas les très petites dépenses régulières comme la barre chocolatée prise tous les matins au distributeur de la salle de repos. En comptant combien cela ça vous coûte par an, il y a fort à parier que vous l’achèterez désormais au supermarché pour toute la semaine.

  Comment faire des économies au quotidien
  Solutions pour réduire le budget de la maison et vivre mieux
  Notre mode de vie change plus souvent qu’on ne le pense. Regardez si vos contrats sont toujours adaptés et s’il le faut, modifiez-les. Vous ne roulez presque plus maintenant que vous travaillez tout près de votre domicile, peut-être que l’assurance au kilomètre serait plus avantageuse pour vous. Finalement, vous ne communiquez presque que par textos sur votre portable, choisissez un plus petit forfait.

  Faire une cagnotte plaisir
  Tous les deux ou trois jours, prélevez les pièces dans votre porte-monnaie en fonction de vos moyens. Si votre budget est très très serré, seulement les pièces rouges. S’il l’est un petit peu moins, les pièces jaunes aussi. S’il l’est encore moins, les pièces d’un euro. Stockez dans une boîte et soyez patients. Un jour, vous pourrez vous offrir un CD ou une séance de cinéma grâce à ces petites économies.

  Éviter les crédits et les cartes de magasins
  Il est évident que presque personne ne peut acheter une maison ou une voiture cash, le crédit s’impose. Mais pour tout le reste, il vaut mieux attendre et mettre de côté peu à peu l’argent de l’achat. Les crédits à la consommation et les cartes de magasins pratiquent des taux d’intérêt exorbitants. Imaginez qu’en fin de compte le pull à 30€ vous en coûtera 40 et vous serez plus motivé à attendre le mois suivant pour vous l’offrir au comptant.

  Vous pouvez cependant avoir recours aux crédits sans frais pour de gros achats, à condition de bien budgétiser cela dans vos dépenses : le sèche-linge va vous coûter 150€ pendant 3 mois, en crédit gratuit certes, mais cela grèvera votre budget d’autant pendant un trimestre.

  Si le crédit s’avère indispensable, profitez des promotions, elles existent aussi dans ce domaine, avec des taux privilégiés si vous souscrivez à une période donnée.

  Bien Cordialement

 18. SENZATIONAL:
  nicoletasavin.wordpress.com/2010/05/29/ofensiva-rusa-in-romania-i/#comment-1604

 19. Dle Radoveanu
  Din nou mes felicitations . Nu-mi mai aduceam aminte de purcelusul pe care-l spargeam odata pe an in copilarie! 🙂

 20. Pentru Emma ZEICESCU de la REALITATEA TV emisiunea FABRICA

  Mesajele au fost culese de pe blogul dsale.

  Cuconito,

  Nu mai instiga la revolta, sunteti responsabila de DEZORDINEA produsa.

  Invitatii dvs. cu mici exceptii fac parte din mafia care doreste FRANAREA REFORMEI si revenirea la timpurile anilor nastase.

  Cascadorul, pare un om serios, are o minte sportiva, restul sunt niste clienti platiti de MAFIA.

  De altfel si Dvs sunteti platita de aceiasi MAFIA.

  Cand avem un ministru competent se doreste sa-l daramati.

  Anuntati va rog invitati DVS de acest mesaj.

  Timpurile lui iLIESCU si nASTASE nu se mai intorc, DISCIPLINA SI ORDINEA trebuie sa domine, extirpata MEDIOCRITATEA din ROMANIA.

  Daca aveti curaj si sunteti demna de emisiunea pe care o faceti va rog sa transmiteti mesajul

  Dece nu aveti curajul sa cititi mesajul in emisiune ?

  Faceti parte din MAFIA din ROMANIA care va raspunde in JUSTITIA ADEVARATA.

  Explicati clar ce doreste guvernul :

  Asanarea sistemului dezastros din ROMANIA prin :

  1. Reducerea cheltuelilor budgetare in urmatoarele 6 luni

  2. Intrarea in vigoare a legilor

  a. Pensiilor

  b. Salarizarii unice

  c. Fiscalitate

  d. Si altele

  3. Aceste legii vor aseza ROMANIA in randul tarilor UE

  4. Distrugerea MAFIEI din :

  a. Politica de stat de drept intr-o economie de piata

  b. Evaziunea fiscala

  c. Reintroducerea ORRDINEI & DISCIPLINEI

  Va rog nu mai deturnati subiectele, sunteti exemplul muncii usoare, probabil parintii dsv au fost securisti

  Inchei prin citatul

  „Lorsque je paie d’impôts j’achète CIVILISATION”

  Cred ca nu va dati seama in ce MLASTINA traiti, nu doriti sa evoluati.

  RUSINE !!!

  Sunteti o lasa si nu inteleg dece ?

  Aveti probleme financiare, sunteti comunista, doriti revenirea la trecut sau va complaceti in MOCIRLA in care traiti.

  Sper si nu va doresc sa ajungeti la spital cu ideologia celor 19 ani de iliescu, roman, nastase, geoana si tariceanu.

  Acceptati REFORMA si MODERNIZAREA ROMANIEI.

  Cine are frica de MODERIZARE si REFORMA ROMANIEI vor ramane cu FRICA si MODERNIZAREA & REFORMA NATIONALA.

  Introduceti tema dece am ajuns in aceasta situatie dupa 20 ani.

  1. Viziunea politica :

  � a primilor 11 ani

  � urmatorii ani

  � perioada PDL & PSD

  � guvernul actual 2010

  2. Explicati :

  a. rolul statului si a privatului intr-o economie de piata

  b. Explicati assistanatul

  c. Explicati ca nu poti fi om de afacerii facand afacerii cu statul

  d. Explicati dece NATIUNEA a fost mintita cu covrigul si micul

  e. Explicati si faptul ca majoritatea cu studii superioare desfasoara activitate sub calificarea

  f. Dece, iliescu a ascuns somajul la tinerii indrumanu-i sa faca studii superioare

  g. Dece nu exista invatamantul profesional la nivelul societati de piata

  3. Aveti un ministru care doreste sa faca REFORMA si este ignorat, dece,

  a. Sindicatele vor sa conduca invatamantul

  b. Manipularea si inregimentarea personalului didactic catre trecut

  Multe ar fi de spus

  Aveti FRICA sa comunicam

  Imi este RUSINE de competentele DVS

  Aceste mesaje au fost transmise emisiunii FABRICA, emisiune comandata si executata de sclavii ei practice PROSTIUTIA jurnalistica.

  Niste putes ordinare care isi vand gura pe banii buni din evaziunea fiscala a celor care ii platesc.

 21. Cum se face curentul

  Educatoarea de la grupa mare le vorbeşe copiilor despre curent şi rolul său în lumea noastră (are inspecţie), adresând întrebrea de control :
  – Copii ştiţi cum se face curentul ?
  Din mâinile ridicate se hotărăşte, cu ceva reţinere, la aceia a unui copil mărunt cu probleme mari – Emil :
  – Eu ştiu că curentul se face de un tâmpit…
  – De unde ştii grozăvenia asta, mai avu răbdare să spună educatoarea, la un pas de un… Pestalozzi ?
  – Am auzit-o ieri pe tanti Nuţica zicîndu-i lui nenea Traian concubinul, când m-am dus să iau sita împrumutată de la mama , că a ei s-a rupt : „- Închide bă tâmpitule uşa că se face curent !”
  – !!!

 22. Tanarul domn Che Guevarra este naiv. Dansul crede ca PSD se bucura de un sprijin popular larg datorita nemaivazutelor calitati ale fostelor guvernari, si datorita „doctrinei de stanga’.
  Sa fim seriosi. Increderea acordata de electorat domnului Geoana la prezidentiale era determinata de speranta ca o sa-l extirpati pe Basescu.
  Asta e raul adevaat, dar domnii Nastase si Ponta au inlocuit in ultimul timp cuvantul „basescu” cu sintagma „esecul dreptei”.
  Vor sa creeze o tinta falsa, dar efectiv nu tine. Trebuie sa fii de pa alta lume sa-ti inchipui ca ii intereseaza pe electori bunastarea politica a PSD si superioritatea doctrinara a stangii. Iar faptul ca ca repeta cu obstinatie ineptia ca PDL ar avea o doctrina, si anume de dreapta e o smecherie ieftina.
  Ori tocmai impotriva smecheriei politice ieftine a lui Basescu se polarizeaza electoratul acum. Si daca i se propune alta smecherie care inceapa sa devina evidenta, veti pierde. La fel de prosteste ca si la prezidentiale.

 23. Dle Mitrea tineti-ma sa nu cad de ras, caci Ponta m-a siderat si m-a facut si fericit caci rasul e cel mai sanatos .

  Auzi tu, vrea referendum:

  1.Bobor vrei sa scada salariul tau cu 25%?
  Raspuns cu urlete NUUUU 🙂
  2. Bobor vrei tu sa reducem….
  Urlete: NUUUU 🙂

  etc

  n. Bobor vrei sa ti-o crestem cu Viagra:
  Urlete: DAAA 🙂

 24. PS Iar madame Rovana cu a ei inteligenta plumbuita a marturist ca 80% din activul feminin psdist este format din sindicalisti din invatamant care sunt in greva. Si uite asa aflam noi de stransa legatura dintre partidul dvs si grevele care se pun la cale.
  Cred ca intradevar art 53 trebue aplicat mai intens, asa ca atentie, eu unul abia astept.

 25. Corect dle Radoveanu dar e degeaba. Avem nevoie de o ciorba buna, acrita cu zeama de catuse. Ce spuneti, ma sprijiniti la bucatarie?

 26. Citind o parte din idioteniile de pe aici ma amuza si ma surprinde mirarea basistilor.
  Basistii sunt disperati si uluiti ca nu vrea economia sa asculte de ce zice ala de la Cotroceni.
  Cat despre siguranta nationala, inainte sa o invoce, ii sfatuiesc sa reflecteze la siguranta personala.
  Care din ei are curajul sa mearga pe jos prin Bucuresti cu portretul lui Basescu pe tricou?

 27. Da, sigur, o sa asculte de ce spune desteptaciunea de Ponta si de referendumul acestuia.

 28. Am avut dreptate deci. Astia basistii cred intradevar ca legile economice pot fi stabilite pe linie de partid. Si ca se supun evident dorintelor prezidentiale ca el e sef la pedele.
  Q.E.D.

 29. Traian Basescu este actualmente reperul de luciditate al romanilor(TRU)

  Toti adversarii lui ii preiau sintagmele, cum ar fi statul clientelar etc.

 30. Bei, Geometrie, nu folosi ce nu cunosti, ca te strange de gat Cartesius. 🙂

 31. Ma’ gogomanule de cand te tragi tu de sireturi cu Descartes?
  Tu crezi ca daca existi e necesar sa si cugeti?
  Adica vrei sa inversezi premisa cu concluzia?
  Pai nu se verifica decat asa…din cand in cand.
  La pedelei nu se verifica, cugeta base pentru toti odata si dupa aia le da un fax.
  Daca te procupa geometria, ceea ce ar fi totusi onorabil, incearca sa incepi de la Euclid. Despre Descartes nu stiu daca te poate lamuri base, si s-ar putea sa se enerveze daca-l intrebi si nu stie.
  Discursul despre metoda nu-i totuna cu metoda discursului.
  Vrei sa-i faci buba la cap lu sefu’?

 32. Cateva replicii sindicalistului, pardon fostului sindicalist Miron MITREA:

  „Le capitalisme, c’est l’exploitation de l’homme par l’homme ! Le syndicalisme, c’est le contraire.”

  „Les syndicats, c’est fait pour donner raison à des gens qui ont tort.”

  „Interdire tout licenciement en ROUMANIE, comme le souhaitent certains syndicats et partis politiques, mais également la pauvreté, la haine, le mensonge, le mauvais temps, la chute des cheveux, la mauvaise haleine et les odeurs corporelles.”

  Domnule fost sindicalist de paie.

  Nu credeti ca rolul sindicatelor de model ceausescu nu isi mai au rostul in societate democratica a ROMANIEI ?

  Rolul lor trebuie sa fie promotor al noului si a performantei.

  Regretabil, evolutia sindicatelor din ROMANIA a fost franata de MAFIA psd ISTA creata imediat dupa dec.89, modelul ceausist a fost pastrat.

  iLIESCU a aplicat metoda stalinista, saracirea NATIUNII la inceputul mandatului dupa care a urmat MORCOVUL (micul, berea si gaura covrigului)

  Si cand te gandesti, intelectualii de rasa au fost prinsi in acest lant al slabiciunii morale.

  Domnule MIRON,

  Aveti o sansa recunoasteti ca ati fost inrolat in echipa CRIMINALILOR ROMANIEI si acum renuntati, o denuntati.

  Denuntul Dvs. nu trebuie inteles in alianta cu pnl UL pentru salvarea ROMANIEI ci DENUNTAREA CRIMINALILOR din echipa din care inca mai faceti parte.

  Sper ca mintea va reveni si inchei cu citatul,

  „Il n’y a que les imbéciles qui ne changent pas d’avis „

 33. Radoveanu,
  La parnaie, in catuse si cu lanturi la picioare, o sa-si schimbe cu totii avizul 🙂

 34. Ciudata interpretare pe dos a dictonului:
  „numai imbecilii nu-si schimba parerea”
  Bariera lingvistica probabil.

  • DIEU AIME LES IMBECILES

   „C’EST UN BRUIT QUE LES IMBECILES FONT COURIR DEPUIS 21 SIECLES ”

   Nos opinions peuvent varier. Vouloir à tout pris garder les siens contre l’évidence est un signe de bêtise. On utilise ce proverbe pour souligner qu’un entêtement orgueilleux confine à la stupidité mais aussi pour justifier un changement d’opinion.

   OU,

   „Il n’est pire sourd que celui qui ne veut pas entendre.”

   Il est inutile de chercher à convaincre quelqu’un qui ne veut pas entendre raison. Le thème de l’obstination est ici associé à une condamnation morale. Existe aussi sous la forme : « il n’est pire aveugle que celui qui ne veut pas voir ».

   „Peut être que Monsieur Miron MITREA ne veut entendre est à la recherche de ce bonheur, c’est aussi comme cela que je comprends ce proverbe. Se mettre à l’abri de toutes les insupportables bêtises qui nous entourent.”

   Bref,

   Il n’y a que les imbéciles qui ne changent pas.

   … on n’est jamais trop cruel avec les imbéciles.

   Cordialement

 35. Dle Radoveanu aici la un titlu atat de generos atat de salvator te vad dezinteresat de materialul incendiar din acest sit:

  http://nicoletasavin.wordpress.com/2010/05/29/ofensiva-rusa-in-romania-i/

 36. Sau mai simplu intrati aici ca sa vedeti si ce urmeaza:

  http://ro.wordpress.com/tag/barda-politica/

 37. qui ne changent pas…..d’avis.
  Nu de alta dar „ne changent pas” ar implica faptul ca imbecilii sunt ei insisi neschimbatori, deci Dumnezei. Mi se pare prea mult ca prin omiterea voita sau nu a unui cuvant sa-l faci imbecil pe….Dumnezeu.

  • DIEU AIME LES IMBECILES

   “C’EST UN BRUIT QUE LES IMBECILES FONT COURIR DEPUIS 21 SIECLES ”

   UN ZVON lansat de imbecilii ca sunt iubiti de Dumnezeu.In aceasta lingvistica suna altfel.

   Din nefiricire, cateodata este adevarat, avem cazuri evidente dupa dec.89 in Romania.

   O seara buna,

   Cordialement

 38. BAROSANA TESTARE

  De proporţiile unui baban frigider, cu amplasare inferioară a congelatorului, latifundiara miss cocoşata este un enorm berbec ciut cu cap de lună plină, uzat moral şi fizic în confruntările cu zidul opoziţiei, după cei 34 ani de la fabricaţie. Masa inerţială neregulat dispusă în treimea bazinului, cu un tur de 144 cm, a favorizat instalarea timpurie a flambării slugarnice de tip cobiliţă cu serioase consecinţe de poziţionare la orizontală.
  BAROSANA TESTARE este anagrama politică a personajului de pe locul trei în ierarhia de turmă, cu literele căreia curioşii pot alcătui – exact – numele şi prenumele personajului iresponsabil care va încerca să treacă prin chiloţii diformi, legile răspunderii naive a celui ce îi ajunge, pe vârfuri, cu nasul, prin prejma cordonului ombilical cicatrizat.
  Arvinte de la Cotroceni protejat de pampersi reciclati speră la un orgasm fără erecţie, pe fondul grevei gnerale a pulimii !

 39. Fiul lui Raducioiu, acest frantuzit ce nu mai suporta/stie/vorbeste limba romana, isi da cu parerea, pe un blog de limba romana, cu cititori de limba romana, cu estensie .ro, detinut de un politician roman si care vorbeste despre politica romaneasca in franceza.
  Cum ar fi, un „furculision” ici-colea, da bine la blazon. Da’ te cam face ridicol.
  Interesant este si valetul/scutierul sau – Ionica, acest Sancho Panza cervantesian- care desi este/nu este constient de ridicolul actiunilor frantuzit don quijotesti ale seniorului sau, il aplauda la fiece sarja spre morile de vant.

 40. „Imbecilu'” care a lansat „zvonul” ca „Dumnezeu ii iubeste pe imbecili” a facut-o in Matei 5.3 , textul exact fiind „fericiti cei saracu cu spiritul(duhul) caci a lor este imparatia cerurilor”.
  „Imbecilul” respectiv se numeste Isus si vrea sa spuna de fapt ca fericiti vor fi cei cu mintea si inima simpla, nepervertita, deoarece vor intelege vestea cea buna, si vor primi imparatia cerurilor drept rasplata.
  Vedeti insa ca anumite creiere putrede emana miasme pestilentiale, chiar daca o fac in franceza(indoielnica de altfel).
  Daca i-as spune domnului Radovan ca in capul dumnealui se afla
  ” du merde” in loc de creier cred ca ar putea sa fie multumit.
  Greu de acceptat pentru dumnealui ar si sa-i zic pe romaneste, hai sictir.

  • Nu trebuie confundat ZVONUL lansat de imbecili ca sunt iubiti de DUMNEZEU.

   Nu stiu pe ce parte va gasiti ?

 41. Băsescu şi gaşca lui să se ducă Dracului !!!

  Aşa strigau cu ceva timp în urmă greviştii de le penitenciare.
  Nea Traiane ai imaginaţia necesară să vei de ce beliciune poţi avea parte când vei fi locatarul lor permanent ? Macar atâţia ani câţi ne-ai distrus nouă viaţa !

 42. Mesaj pe sticlă adresat Preşedintelui Traian Băsescu de către o revoltată în vârstă de 75 de ani, azi la 9:40 am :

  “Este un măgar care vrea să ne omoare cu zile !
  Este un animal !
  Nu mi-e frică. Eu am 75 de ani ! „

  • Daca o asemenea manifestre este apreciata, va rog sa ma scuzati va meritati ne meritam soarta.

   Suntem incapabili a realiza ca tara a fost pradata de MAFIA creata din dec.89 si continuata sistematic de guvernele roman, vacaroiu, nastase, tariceanu – geoana.

   Un prim merit in REFORMAREA ROMANIEI l-a avut guvernul CIORBEA care a fost infrant jalnic de aceiasi MAFIOTI condusi de iliescu.

   Asistam de data aceasta la o noua incercare care este diferita de cea a lui CIORBEA si care coincide cu CRIZA si trebuie sa apreciem curajul guvernului BOC.

   Cei care nu vor sa inteleaga au singurul interes sa se continue cu PRADA ROMANIEI si sa manipuleze MULTIMEA la DEZORDINE TOTALA.

   ROMANIA are o singura sansa, ORDINEA si DISCIPLINA sa se instaleze imediat in toate domeniile:
   – salarizare
   – pensionare
   – dezvoltare

   DEZVOLTAREA nu poate fi abordata fara a avea siguranta cheltuelilor.

   Statul ROMAN in contextul actual nu este destinat pentru a crea locuri de munca, industrii, agricultura acest rol revine mediului de afaceri.

   SA UITAM lozinca „noi nu gandim , noi muncim” este momentul ca oamenii de afaceri din ROMANIA sa renunte la importul produselor agro alimentare si sa investeasca si in aceasta directie.

   Imaginati-va ca daca nu veneau acesti mari distributori de type Carrefour, etc. ce se manca in ROMANIA ?

   Mesajul meu se adreseaza celor care nu vor sa inteleaga si sunt manipulati de cei care au adus ROMANIA in acest stadiu.

   Trbuie sa fie felicitati cei care au raspuns elevilor participand la examenul lor de BACALAUREAT.

   Amintiti-va de examenul Dvs de bac. si veti avea dece sa va ingrijorati de acesti sindicalisti care agreseaza NATIUNEA cu asemenea acte huliganice.

 43. Cădere-nălţătoare

  Măi ceferişti, văzâdu-vă că staţi de lemn,
  Între Sinaia şi Predeal v-a dat îndemn
  Un brav copac, blocând cu el, căzut, o cale.
  Ieşiţi din carapace toţi! În ţară-i mare jale !

 44. „Asistam de data aceasta la o noua incercare care este diferita de cea a lui CIORBEA si care coincide cu CRIZA si trebuie sa apreciem curajul guvernului BOC.”

  Domnul Ciorbea nu e martian, e de pe lumea asta. Are si cunoscuti fata de care le mai fute muma in cur de multe ori astora de la pedele incepand bineinteles cu magarul teleghidat ce poarta numele Boc.

 45. Sinceritate

  Iubitule sunt cea mai mare curvă, pe centură,
  Puteam să te mai mint, nu mă privi cu ură…
  Mă prefăceam în pat, şi când plecam de-acasă,
  Chiar când pe nas te sărutam, eram o odioasă.

  Copii i-am făcut cu turci şi alţi necunoscuţi,
  Când tu lucrai pe brânci, să nu mai fim desculţi.
  Am toate bolile lumeşti, dar am ajuns bogată ;
  Regret că nu mai sunt iubită, ci numai regulată.
  ––––––––––––––––
  Aşa percep eu ca muiere sinceritatea lui Vlădescu
  Şi gura plină de minciuni a janghinosului Băsescu !

 46. Despre minciuna si dezinformare:

  Pentru a vedea cum se dezinformeaza prin presa cititi studiul de caz care urmeaza:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7355084-istoria-unei-mistificari-presa-decizia-cedo-cazul-akdeejeva-ilegalitatea-reducerii-pensiilor.htm?cfnl=

  Voi relua totusi ceva care este azi arzatora noi si anume problema legalitatii reducerii pensiilor. Din toate stirile auzite si vazute am inteles si datorita unanimitatii acestei informmatii am crezut ca CEDO sa comunizat, dar asta este, si chiar a declarat ilegala acesta micsorare. Nu mai reiau felul in care a fost manipulata stirea caci il gasiti in http-ul dat, iar pe undeva jurnalistii ar putea invoca o scuza: institutie dupa institutie, oenge cu oenge, toti magistrati si oameni ai legii, toti foarte-foarte seriosi, spun acelasi lucru, n-ar trebui sa le dam credit? Deci si eu repet cu anume retineri le-am dat.
  Si acum doar prezint adevarul care sper sa fie asa caci si asta tot din presa il scot:

  Asadar acesti oameni seriosi, presa si judecatori, nu au verificat cazul, dar a facut-o autorul articolului (nu am inteles cine este) si o putem face oricare dintre noi (Biblio o fi si facut-o si-si radea in barba) cautand in baza de date a CEDO “Andrejeva” (nu “Akdeejeva” cum s-a scris eronat in presa) care a fost cazul judecat de cEDO pe care s-au bazat aceste concluzii.

  “Cititi decizia de acolo si o sa descoperiti ca:

  •a) Dna Andrejeva nu a acuzat diminuarea pensiei, ci modul in care a fost calculata de la bun inceput. Mai precis faptul ca nu a fost inclusa perioada in care a lucrat in alte state ale URSS.
  •b) CEDO nu a decis ca i s-a incalcat dreptul la proprietate sau ca a fost expropriata, ci ca a fost discriminata in drepturile ei in raport cu ceilalti locuitori ai Letoniei.
  •c) In fine, citez din decizia CEDO un pasaj relevant:

  “77. The Court has also held that all principles which apply generally in cases concerning Article 1 of Protocol No. 1 are equally relevant when it comes to welfare benefits (ibid., § 54). Thus, Article 1 of Protocol No. 1 does not guarantee as such any right to become the owner of property (see Van der Mussele v. Belgium, 23 November 1983, § 48, Series A no. 70; Slivenko v. Latvia (dec.) [GC], no. 48321/99, § 121, ECHR 2002-II; and Kopecký v. Slovakia [GC], no. 44912/98, § 35 (b), ECHR 2004-IX). Nor does it guarantee, as such, any right to a pension of a particular amount (see, for example, Kjartan Ásmundsson v. Iceland, no. 60669/00, § 39, ECHR 2004-IX; Domalewski v. Poland (dec.), no. 34610/97, ECHR 1999-V; and Janković v. Croatia (dec.), no. 43440/98, ECHR 2000-X). ”
  (CEDO, Andrejeva v. Letonia) ”

  Observati ce cloaca este la noi si cum suntem pana in gat in toata acesta cacanarie.

  PS Concluzie importanta
  Nici-o sansa cu distrugerea legii pensiilor sinici cu anularea taierii temporare a acestora la CEDO si deci nici la CCR (daca aia de acolo nu sunt si ei tot niste c…ari. )

 47. Suflera (Secretar) de Stat

  – De ce doamnele de pe centură suflă aer cald pe sculă ?
  – Pentru că scula şi-a uitat rolul …
  – Acum pricep de ce D-l Ministru FUNEBRIU (mare sculă) este însoţit de sufleră (Secretara de Stat) la toate conferinţele de presă, şi nu numai !

 48. Scapă cine poate

  Este ultimul ordin al căpitanului înscris în jurnalul de bord, pe care Băsescu l-a dat în plină Mare a Rechinilor.
  Nu sunt bărci de salvare, acestea fiind schimbate pe scaune, de Iliescu şi Năstase, la începutul plecării în primul voiaj macabru, şi nici colaci de salvare, care au fost împărţiţi la pomenile din ultimii 6 ani. Echipajul pedele se aruncă disperat, pentru a fi servit proaspăt de monştrii înfometaţi. Se aşterne liniştea. În cală cei 23 milioane de sclavi profitând de dispariţia pazei ies pe punte „admirând” două submarine, unul mare cu multe stele ce îl salvează pe căpitanul Băsescu, şi unul mic cu o stea, care surprinse de apariţia sclavilor fac calea întoarsă.
  De după un nor Cel de Sus le dă sclavilor „mintea cea din urmă”, zâmbindu-le, în timp ce le oferă documente de oameni liberi.
  Hai băi fraţilor să ne apucăm de treabă !

 49. Retin din mesajul dvs.:
  … atunci meritam ca totii (NB cei din clasa politica „”actuala””) sa iesim din istorie…
  Oricum veti iesi !
  Sunt prea multe erori! Unele prea grave, unele ireparabile !
  Cert este ca putini sunt cei care au citit „Capitalul ” de K.M. si extrem de putini sunt cei care au retinut sau isi mai amintesc ceva.
  Acel „”ceva”” care sa se potriveasca cu zilele de astazi.
  In esenta, ar trebui sa fim mai pragmatici si mai determinati, pe solutia adaptarii si continuitatii.
  Inca mai avem cu cine si pentru ce.
  Cu consideratie pt. dvs. si cititorilor acestui blog,
  Stelian

  PS Intrebarea inocentei sau feeling: Rado… pare mult prea insistent, cel putin d.p.d.v. psihologic ar fi „”compatibil”” cu cel care a „”pus”” pe piata ‘filmul'” de propaganda d-p-s-n (dimineata, pranz, seara, noapte) de la alegerile P 2009 ?
  Comentat instantaneau chiar de elita, universitara si academica, dar si de altii, fara pretentii deosebite.
  Caci oricum nimic nu este nou sub soare ! (Eclesiastul).

 50. -Eccl 1.9
  -Marx e ca nuca in perete. Retin de la el impartirea societatii in „clase”. Desconsiderarea suprema a persoanei. Mizerie de tip actual, basist.

 51. ECCE SIONU E ŞACALU

  După 20 de ani trecuţi, aflaţi la momentul tristului adevăr social, iată că şi justiţia română, de această dată, catadicseşte să se pronunţe în privinţa dreptului familiei de a declanşa cercetări aprofundate prin deshumarea celor care au fost ucişi în ziua sfântă de Crăciun a lui 1989. Avem obligaţia să ştim cine şi DE CE a produs această crimă abominabilă, şi, să mai facem ce trebuie pentru a zădărnicii planurile ştergerii de pe hartă a României noastre…
  La oră târzie din noapte o pană albă se coboară în dreapta-mi, cuplată la o sclipire, care mă îndeamnă să scormonesc (decriptez) adevărul, chiar în numele şi prenumele personajului istoric. Reuşesc :
  NICOLAE CEAUŞESCU = ECCE SIONU E ŞACALU
  Fac legătura cu exclamaţia admirativă a lui Pilat din Pont “Ecce Homo”(Iată Omul) ; cel care se născuse în chiar ziua asasinatului. Deci aşa stau lucrurile? Am să invoc spiritul lui Brucan într-o noapte cu eclipsă totală de lună !

 52. SIONUL E ICI

  Personajul sinistru care la suprafaţă a condus lovitura de stat din 1989 a fost exploatat robotic. El habar n-avea cu ce se mănâncă. Ademenit emoţional cu un scaun, de un rromservice diabolic, acesta a dezintegrat tot sistemul, fiind responsabil de drama naţională pe care o trăim, numită criză de sistem. Decriptarea numelui şi prenumelui său este tulburătoare :
  ILIESCU ION = SIONUL E ICI
  Un cuvânt din decriptarea anterioară se repetă cu obstinaţie (sionul), invitând la ridicarea draperiilor ochilor afectaţi de cataracta pierzaniei naţionale !

 53. Discutia se degradeaza.
  -familia Iliescu a anticipat rolul pe care il va juca noul nascut in istoria universala si l-a numit Ion ca sa iasa „decriptarea”
  – La fel si familia Ceausescu, a avut premonitie. Nu e de mirare, erau oameni de cultura.

  Inainte de 89′ exista o fituica de „popularizare” cu numele „Magazin”. In mediile stiutorilor de carte exista si o zicala:
  „nici un cretin fara Magazin”.
  Acum vad ca au dat-o pe „parapsihologie”, „esoterism” si tampeala numita Pavel Corut.
  Da’ nu inteleg de ce se baga in vorba cand se discuta totusi subiecte serioase.

 54. D-le vice-preşedinte Miron Mitrea, consider că articolul dvs. este de bună credinţă şi sunt gata să vă dau dreptate, dar de ce trebuia pus pe blog?! Nu vă primesc pesediştii să vă pronunţaţi propunerile în interiorul partidului? Pusă pe blog, propunerea, este confiscată de adversarul politic care îşi ia măsuri în consecinţă. Roberta Anastase cere pedeliştilor să se abţină de la vot, ungurii spun că nu votează moţiunea chiar dacă nu le convine conţinutul, Boc îi cere ministrului Oprea cu partidul lui să nu joace la două capete şi celelalte. Adversarul trebue luat prin surprindere dacă dorim să ieşim învingători. L-aţi pus pe dl . preşedinte Ponta în situaţia de a declara că PSD nu mai face alianţe cu nimeni, tocmai acum când avem nevoie mai mare de PNL să susţină cele două moţiuni ale PSD!
  Ce să credem noi care suntem mai la distanţă de cei care sunt la vârful partidului că, nu vă mai înţelegeţi? Că discutaţi în dezacord? Că vă daţi contre? Incercaţi să dregeţi busuiocul; Politica de alianţe nu mai prinde la români! Şi PSD este păţit:totdeauna a pierdut când s-a sprijinit pe umărul slab al altcuiva! PSD cu PSD, are un tâlc!

 55. MARXISTU’ DUCE – L – AŞ !

 56. Dialog Boc – Băsescu

  Boc : Şefu ce facem, calicii urlă că le-au ajuns cuţitul la os ?
  Băsescu : Treci la drujbă, micuţule !

 57. Iata unde au adus Romania guvernarile iliescu & cie,

  „Dans l’administrationroumain, on ne doit pas dormir au bureau le matin sinon on ne sait plus quoi faire l’après-midi.”,

  mesajul acesta a fost scos din presa internationala.

  Domnule MITREA nu va este RUSINE sa mai veniti pe sticla, ati distrus ROMANIA, saracit si umilit NATIUNEA.

  Manipulati pensionarii cu reducerea pensiilor de FRICA ca nu veti mai putea JEFUI ROMANIA.

  PLECATI si lasati aceasta tara sa se dezvolte si sa devina o tara europeeana moderna.

 58. Ultima instruire

  „Furăm” uniţi, de şase ani „furăm” tot noi,
  Până băgarăm Ţara Românească în nevoi.
  Chefniră-ţi de la mic la mare a pustiu ;
  Acum vreţi să-mi întoarceţi coada, ştiu…

  Videanu şi Berceanu, Buldogu şi Nuţica
  Nu pregetaţi. Pe toţi ne-aşteaptă mititica…
  Pupaţi în cur (şi-n zonă) pe toţi pensionarii,
  Şi gâdilaţi la ouă, cu tandreţe, bugetarii !

  Schimbaşi poziţia, orgasmic, Macovei,
  Dar tot rămâi îmbârligată, şi să nu vrei.
  Îl apucă sinceritatea pe fratele Vlădescu,
  Acum când scaunu-i râvnit de Antonescu.

  Miss Cocoşata, mîine să te văd la treabă,
  Să numeri voturi precum şti, ca la tarabă !
  Micuţule, pe vârfuri să ajungi la ţâţa flască
  A ţării, pregătită cu amnar şi multă iască
  ………………………………………………………………
  Azi-noapte am visat poporu-n inaniţie;
  Eu ca şi voi stând după gard (în opoziţie),
  Pe Eba, pe Maria şi Ioana goale-despletite,
  Privindu-se-n oglinda neagră, răstignite !

 59. Ce m-am mai ras …:)

  PNL sustine motiunea de cenzura a PSD, desi ii dezaproba continutul
  Crin Antonescu (PNL): Suntem dispusi sa ne asumam guvernarea dupa caderea Cabinetului Boc, dar cu anumite conditii
  Crin Antonescu (PNL): Sunt gata sa imi asum calitatea de premier pentru a pune in practica programul liberal

 60. Angajarea răspunderii

  Băsescu (vesel că pleacă mâine în Albania) : Micuţule geaba v-am muştruluit aseară la Snagov cu sistarea angajărilor că şi tu ai recidivat azi.
  Boc : Io Şefu ?
  Băsescu :Da bă ! Ce te apucaşi să angajezi, cu martori, târfa aia de Răspundere care şi-o trage cu toţi iresponsabilii, ca tine ?
  Boc : Ce moral ai Şefu (râde slugarnic)…
  Băsescu : Morală, puţică ! Hai uşcheală c-a venit Nuţica !

 61. Frânturi dintr-un tet a tet

  Băsescu : Mă Topi, după succesul Kosovo ce carte joci ?
  Topi : Mă Băs, tot ALBA-NIA. Dar tu cu Ţinutu Secoiesc ?
  Băsescu : Tot ALBA-NEAGRA !
  Topi : La ALIMENTE cum staţi ?
  Băsescu : Abundă cele din grupa „F” !
  ……………………………………………………

 62. dle Mitrea,
  cum Nastase il va cenzura vi-l trimit si dvs ptr ca este de imteres national:

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iunie 8, 2010 la 1:33 pm
  Domnule deputat Adrian Nastase,

  Se discuta despre candidatura lui Dorneanu si vad ca Ponta face pe nebunul.

  Nu stiu ce a spus Comisia juridica, dar in opinia mea corect , legal, este cum spune dna Anastase.

  In consecinta, aspectul juridic corect este:

  a) Lgea organica de organizare a CCR :
  Art.5. –(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.

  Asadar este vorba de : votul majoritatii membrilor sai, ori cine sunt membrii sai? evident sunt toti deputatii sau toti senatorii, asadar majoritatea are ca baza de calcul toti membrii unei camere.
  Acesta conditie este conditia necesara.
  Daca sunt mai multe propuneri si ele se supun pe rand votului finalul si atunci in cazul in care conditia necesara de mai sus a fost indeplinita de mai multi deputati, cel cu mai multe voturi este cel ales.
  Orice alta lege cu exceptia Constitutiei, este batuta de aceasta lege care este organica si iata ce spune Constitutia:

  ARTICOLUL 142
  ……………………………………………………………………………….
  (3) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.
  (5) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din judecătorii ei, din 3 în 3 ani, în condiţiile prevăzute de legea organică a Curţii

  Regulamentul Camerei nici nu mai intereseaza caci este tinut sa respecte Constitutia si daca nu este neconstitutional.

 63. DERBEDEULE:
  1- Citeaza corect:
  „(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.’
  sursa:
  http://www.ccr.ro/default.aspx?page=laws/law47

  2- lasa-i sa interpreteze pe cei cu stiinta de carte, nu incerca sa ne impui analfabetismul tau de Spiru Haret:
  adica:
  -prima parte a articolului redefineste conditiile de validitate ale votului, care nu se poate desfasura altfel decat evident cu majoritatea prezenta.
  -a doua parte intareste faptul ca majoritatea cu care se alege trebuie sa fie simpla, prin expresia „persoana care a intrunit numarul cel mai mare de voturi”.

  3-Este stiut faptul ca pedeleul este alcatuit in proportie de 80% din impotenti intelectual, oameni fara stiinta de carte si putere de judecata. Asa ca foloseste argumente din astea gen Roberta la sedintele voastre de organizatie, unde sigur te vei face inteles.
  Daca te pronunti cu asemenea imbecilitati in afara ‘cadrului” pedele risti sa apara cineva care sa-ti dea peste rat.
  Nu esti la tine acasa, la analfabetii ta.

 64. alex. dumitrascu,
  Dacac esti idiot, nu trebuie sa fii si obraznic. Ce-ar fi, dar doar daca ai tinere de minte cat sa treci de la un text la altu fara sa uiti cum era primul, sa compari art 5(4) citat de mine cu (4) citat de tine si sa vezi unde nu sunt identice cele doua texte. 🙂

 65. Poate ca ar trebui sa corectez : daca esti idiot, dar uneori asa vrea Dumnezeu si deci le dai unora, chiar fara sa vrei, ce mananca ei zilnic la desert. 🙂

 66. DLe Mitrea,
  Nastase s-a speriat si l-a publicat si el dar in plus a si raspuns , aiurea desigur, si mi-a publicat si replica cu care eu consider ca am incheiat respectiva discutie, la stilul veni, vidi, vici. 🙂
  I-am sugerat sa ma ia avocat, dar stiu ca nu are destui bani ptr asta 🙂

 67. @
  neica nimeni
  Nu mai prosti lumea am dat link-ul ca sa poata verifica toti excrocheria.
  E vorba de art5 al4:
  „(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.:

  Repet sa pricepa toti dobitocii:
  „votul majoritatii” inseamna ca ca majoritatea trebuie sa fie prezenta.

  „persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.”

  din cei prezenti evident, care prezenti trebuie sa fie jumatate plus unu ca votul sa fie valid.

  E procedura clasica cu care se voteaza in parlament si nu numai in cel romanesc.
  Daca pretinde cineva altfel se face de ras.
  Da voi v-ati facut demult nu mai conteaza.

  La voi la Spiru Haret nu se cere bacalaureat, asa ca habar nu aveti de sintaxa. Da’ faceti analiza gramaticala a textului.

 68. Decriptare tardivă

  Sigur, Iliescu a fost blestemul căzut asupra României.
  Dar Adrian Năstase a fost mâna care a demolat baza econamică, „stimulat” de… mătuşa Tamara.
  Lui i se atribuie ascensiunea lui Băsescu din 2004, menţinerea jigodiei după 2009 şi demolarea pesedeului. – De fapt cine eşti Adriane Năstase ?
  Acest cumul de “realizări” în contextul evoluţiei sale politice nu este o întâmplare, o decriptare – dificilă – a numelui şi prenumelui său dovedind că :
  E SATANA SĂRIND = ADRIAN NĂSTASE
  Soluţia : tămâie şi lumânări peste tot pe unde ţopăie !!!

 69. Nu discut despre interpretari idioate dar arat minciuna dovedita pe text.
  Stii ca esti o javra absoluta sau poate nu stii? Esti.

 70. fiecare camera (ce face fiecare camera?)
  numeste (cum numeste?)
  cu votul(al cui vot?)
  al majotitatii membrilor(ce numeste?)
  persoana(ce fel de persoana?)
  care a intrunit(ce a intrunit?)
  numarul cel mai mare de voturi.

  Este evident pentru orice vorbitor de limba romana, mai putin pentru agramatii de la pedele spiru haret ca
  -„majoritatea membrilor” se refera la procsul de votare care altfel nu ar fi valid
  -„Persoana care a intrunit numarul cel mai mare de voturi” inseamna pentru oricine mai putin pentru boi, ca legiuitorul arata explicit felul majoritatii, adica majoritate necalificata.
  Legiuitorul a facut precizarea ” care a intrunit numarul cel mai mare de voturi”, care e de stricta interpretare, tocmai ca sa nu se gaseasca vreun prostovan sa pretinda majoritate calificata.
  Si tot s-a gasit.

 71. Alexe, nu te osteni. N-ai cu cine. Are toate atributele fericitului si a lui va fi imparatia cerurilor.

 72. Nu ma ostenesc pentru el. Da’ mai citesc unii si altii si li se poate lipi mizeria de creier.
  Aici e spatiu public si trebuie sa raneasca cineva ca sa fie curat.
  Cu cate voturi au fost alesi de parlament judecatorii care sunt in functie sau care au fost pana acum?
  Asta ca sa le umplu gura definitiv.
  Daca nu au fost alesi dupa ‘regula’ pedelachilor robertieni, inseamna ca nu au fost alesi valid, si ca toate deciziile de pana acum aleCurtii Constitutionale sunt nule.
  Inclusiv decizia prin care l-au validat pe marinel.
  Ce ziceti deschidem cutia asta a robertei pandora?
  Suspans….

 73. AYT… şi-o strângere de mână

  Piaţa 16 Februarie. Un loc unde cererea şi oferta se confruntă cu nepotrivirea „sexuală”. La intersecţia dintre strada Munteniei cu Pieţii a apărut de două luni un choişc, la patru ace, al Casei de Pâine şi Produse de Panificaţie AYT…care livrează o franzelă de 260 gr, pe cinste ( aspect, gust, prospeţime, gramaj, bon de casă, etc) la numai 0,7 lei / bc.
  Dar mai livrează ceva. O contramăsură (la “cuptoarele economice” marca Băsescu-Boc, de incinerare a populaţiei asasinate prin inaniţe guvernamentală) constând din : OFERTĂ !!! Franzelă la preţul de 0,5 lei / buc, în fiecare sâmbătă.
  Într-o astfel de sâmbătă, văzând că un bătrân, pierdut de turmă, se mulţumea numai să citească afişul, i-am “stăns mâna” cu blândeţe, după care l-am zărit, prin geamul clar, cumpărându-şi două franzele rumene şi calde…
  …………………………………………………………………………………….
  Jigodie ordinară promit să te vizitez după „moţ-iunie”, să-ţi străng în menghina străzii, grebla cu care ne-ai umilit sufletele !
  Ce nu şti tu, nemernicule, e că se mai află mulţi AYT… şi mulţi care ştiu când şi cui să-i strângă mâna !

 74. Daca aici intra numai microbisti cu creierul spalat nicio problema si javra de Andrei si toate celelalte, dupa asemanarea lui vor avea imediat prozeliti.
  Mai, dar ticalosi mai sunteti. Cum de va rabda pamantul , cum de nu va spanzurati cand aveti un moment de introspectie cinstita, precum facu si Iscarioteanul ?

 75. Esoteric, marţi e o zi proastă şi pentru Băsescu

  Câteva bombe astrale cu întărziere guvernează o bună perioadă de timp soarta pămânenilor, pericol iminent şi pentru Preş TB, de care a fost avizat.
  Marţi, cele două frumoase ale sistemului solar, Luna şi Venus, care nu se înghit deloc, vor realiza o cojuncţie, ce poate să percuteze oarece bombe, în case dificile pentru scorpion, dacă se creează climatul propice, cum ar fi de exemplu vânjoleala legată de moţiune, eliberarea unor energii sociale, etc .
  Sigur că el e un căcăcios, care nu scapă de ce-i e scris !

 76. Deschidem in curand si cutia pandorei roberta.
  La inceput de saptamana excrementele prezidentiale se vor inverzi brusc si ireversibil.

 77. „IORDANIAN”

  PS Ghici cine nu e botezat cu toată apa ?

 78. Indatorarea masiva devine o problema cruciala, contrar a adopta un plan de austeritate.

  ROMANIA prin Presedintele Domnul Traian BASESCU si Guvernul iau aceleasi masuri cu celelante tari din UE.

  Les mesures de réduction des déficits publics s’orientent autour de quatre axes principaux:

  1. la baisse des dépenses budgétaires générales,

  2. la révision des statuts de la fonction publique et donc de ses coûts,

  3. la hausse de l’âge de la retraite et

  4. la hausse de la charge fiscale.

  Mafioti psd ISTI & pn ISTI se intreaba care va fi Pasul No. 2.

  – Creditele private de consum o bomba cu efect retardat.

  – Criza actuala regenereaza capitalismul, deci este necesara.

  – Nimeni nu va muri de foame, este nevoie de o noua adaptare.

  – Al doilea val de criza este deja venit, se poate gandi dupa specialisti iesirea in a doua parte din 2011.

  – Dece nu se accepta aceste sacrificii cu toate ca cei in nevoi vor fi ajutati ?

  – Après la crise? Encore la crise…

  • Hai sa zicem ca esti un dobitoc si atata tot.
   Incerci sa ne explici ca a mai micsorat vreun guvern pensiile sau ca a scazut salariile cu 25%.
   Afirm ca esti un dobitoc, deoarece iti inchipui ca stai de vorba cu persoane neinformate, adica ca esti un fel de chior in tara orbilor.
   Mai bine marturiseste cinstit ca-ti place mirosul cand il pupi in cur pe Basescu si lasa-ne.

   De ce fac bine sau rau altii, se pot gasi aici informatii, si se poate comenta pertinent si documentat:
   http://www.guvernarea.ro/financiar-imobiliar/forum/viewforum.php?f=12&sid=4c34984283830f94bdeb471db0ffdc83

   Cat de prost trebuie sa fii sa-ti inchipui ca o sa -ti creada cineva imbecilitatile ‘economice” pe care le enunti cu nesimtire?

 79. Radu dintr-a VI-a
  stând de taină cu România

  E ziua mea, am doisprezece ani;
  Nu-i ceas să nu aud cuvântul bani.
  Frumoasă Zână fă un semn Ceresc,
  Să fim egali în bunătate. Te iubesc !

 80. A propos de psd, iliescu, nastase, geoana, ponta, voiculescu & cie

  O familie de viermi traia intr-un rahat.

  Micul vierme o intreaba pe mama sa:

  Mama, noi am putea trai intr-un mar?

  Da, fiule, am putea trai intr-un mar.

  Mama, noi am putea trai intr-o banana?

  Da, fiule, am putea trai intr-o banana.

  Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat?!?

  Pentru ca suntem patrioti si asta e tara noastra, fiule

 81. Interesant nu-i asa?

  “Mic chestionar pentru Mircea Geoană şi PSD”, conceput de un ziarist de investigatii bine informat:

  http//nicoletasavin.wordpress.com/2010/06/14/mic-chestionar-pentru-mircea-geoana-si-psd/

 82. Cine crede ca Iliescu nu trebuie judecat pentru diversiunea din 13 iunie si toate provocarile orchestrate de tripleta Iliescu, Roman, Magureanu urmate de venirea minerilor si anularea idealurilor societatii civile reprezentate in manifestatia maraton din Piata Universitatii s-o afirme in clar, asumat.

 83. Cruciţi-vă

  „Fufuzela” lui TB pregătită să facă cinste necinstei, cu şampanie de Pleşcoi, pentru un nesperat orgasm politic, astăzi în Parlamentul României.
  Pupat la „buciumede”, pe-nălţimea sa, ca de obicei – Micuţul !

 84. Punem si noi un ban pentru sampanie, da sa-l gestioneze Udrea:

  http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/viewtopic.php?p=11064#11064

 85. MAFIa psd ISTA doreste continuarea si se opune, franeaza REFORMA si MODERNIZAREA ROMANIEI.

  Inca mai crede ca se va putea reveni la ce a fost, CORUPTIA si MAGARIA instaurata de ion iliescu, CRIMINALUL ROMANIEI.

  Nu stiu daca Miron MITREA face parte din aceasta MAFIE dar atat cat nu se manifesta contra putem sa-l consideram deasemenea printre CRIMINALII ROMANIEI MODERNE.

  Traian BASESCU trebuie sa castige aceasta lupta pentru a salva NATIUNEA de PESTA BRUNA.

  PONTA acest parvenit este exponentul PESTEI BRUNE care otraveste DEMOCRATIA din ROMANIA.

  ANTONESCU, copil de adulter este un bolnav mintal, obsedat de victoria si succesul Presedintelui ROMANIEI, Domnul Traian BASESCU.

  RENASTEREA ROMANIEI a inceput cu re alegerea lui Traian BASESCU in functia de Presedinte a tarii.

  Sa avem incredere, un CANCER nu se poate vindeca in 5 luni, dar sigur va fi vindecat din dec 2010.

  Increderea si intelegerea fac parte din intelepciunea Natiunii.

 86. Deciziile politice ale Băsescului sunt la acest moment mai presus de Lege, de Constituţia României pe care de altfel a terfelit-o în ultimul hal!!
  Opoziţia, NU are voie să slăbească vigilenţa, să lase tonul moale, să-şi permită un lux ireparabil la o adică, acela de-a pleca-n concedii, vacanţe!! E important să NU ne simţim abandonaţi şi-ai nimănui! Băsescu şi clica de pedelachei ne-au condamnat la foamete… care va fi rata mortalităţii în lunile ce urmează … ?? E timpul FAPTELOR!!
  Iulie, august, septembrie, octombrie… luni de zile în care avem nevoie de pâine, medicaţie, bani pentru plata facturilor… Luni de zile în care, noi, noi cei mulţi NU ne permitem concedii! Noi, ai cui suntem în aceste luni ???!!
  Ni se spune că * acum nu e momentul potrivit * pentru dărâmarea Guvernului Băsescu-Boc. Nu e momentul potrivit pentru partidele de opoziţie ( imagine, direcţie de acţiune, eventuala preluare a puterii… ), CORECT, aşa este, căci VAI ( !!! ) de oricine ar urma la putere după aceşti hoţi , ordinari !! Daaar… cu noi, muritorii de rând, cum rămâne în perioada imediat următoare ??
  Până la toamnă… câţi din noi vor mai rezista , care va fi nr. sinuciderilor, al bătrânilor ce vor muri din lipsa mijloacelor de subzistenţă, dar al copilaşilor suferinzi de leucemie, dar al văduvelor, orfanilor, dar… ?? Care va fi nr. celor ce se vor resemna, obosiţi deja şi cu poveri prea grele pe spinările încovoiate … E RISCANT să se piardă timp în lupta cu şobolănimea de la putere! Cei ce-şi asumă acest RISC poate că au cele necesare unui trai decent, asigurate, costul unui posibil eşec ce s-ar datora amânării de acum îl plătesc cei mulţi, populaţia!!
  Ce păzeşte Opoziţia, de ce anunţă că abia la toamnă se depune Moţiune şi apoi Alegeri Anticipate, chiar să nu fie-n stare să se coaguleze şi să ia prin surprindere gaşca infractorilor de la putere?? * Clasa politică * a dezamăgit! Întreaga * clasă politică *! Şi NU e bine!
  Noi NU suntem urmaşii lui Traian ! Suntem DACI LIBERI ! Jos Dictatura ! Lupii urlă, şi urlătura lupilor anunţă vremuri de restrişte, anunţă vremuri ŞI mai grele…
  Traian Băsescu NU e preşedintele românilor ! Traian Băsescu e Naşul Famigliei la putere !
  Deşteaptă-te române! TREBUIE SĂ NE RIDICĂM !! În genunchi, NU vom reuşi! NU vă lăsaţi amăgiţi, urmează biruri ŞI mai grele !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/21/basescule-urlatura-lupilor-e-inceputul-sfarsitului-tau-curand/

  Băsescule, urlătura Lupilor e începutul sfârşitului tău! Curând…

 87. @ Miron Mitrea
  Nu mai spuneţi nimic?

  • Ce mai fac paznicii(cat sunteti de fapt dle Bourbaki) blogurilor patriei?

 88. dle Bourbaki, cati sunteti de fapt ?
  Legiune?

 89. Dle Senator Mitrea, cele de mai jos se adreseaza senatorului MM:

  PSD este dintre cei care au combatut legea lustratiei in forma sa hard propusa si ati si contestat constitutionalitatea ei, opinie impartasita si de mine care suplimentar am considerat ca varianta respinsa de CCR, a fost facuta parca cu buna intentie sa fie neconstitutionala. 🙂

  Sper insa sa sprijiniti ce urmeaza , caci nici CCR nu neaga utilitatea de principiu a unei astfel de legi cu conditia sa fie constitutionala asadar va rog sa sprijiniti aceata propunera pe care o voi trimite la guvern, parlament , presedinte si pe care o prezint public mai jos:

  Propunere privind modificarea dispoziţiilor Legii
  lustraţiei, privind limitarea temporară a accesului la unele funcţii şi
  demnităţi publice pentru persoanele care au făcut parte din structurile de putere şi din aparatul represiv al regimului comunist în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, pentru ca aceasta sa elimine neconstitutionalitatile evidentiate de DECIZIA NR.820 din 7 iunie 2010 a CCR

  Expunere de motive

  1. CCR in motivatia deciziei sale invedereaza:

  a)

  Curtea Constituţională consideră că lustraţia se poate constitui ca
  reper moral, de rememorare a ororilor comunismului, dar şi ca măsură temporară de excludere de la funcţiile de conducere a unor autorităţi şi instituţii publice a persoanelor care au lucrat sau colaborat cu regimul comunist.
  Lustraţia nu înseamnă, însă, epurare sau răzbunare pentru alegeri
  ideologice greşite ori accidente biografice, ci încercarea de regăsire a demnităţii şi încrederii, precum şi redarea autorităţii instituţiilor
  fundamentale ale statului. Lustraţia accetuează mai ales principiul
  responsabilităţii în exercitarea demnităţilor publice.
  Dincolo de numeroasele probleme morale, sociale, politice,
  economice, legale etc. care se pot ridica după adoptarea unei legi a lustraţiei, aceasta are, per ansamblu, un efect pozitiv în perioada de tranziţie a fostelorţări comuniste în vederea trecerii la un stat democratic, de drept, bineînţeles, dacă este adoptată în conformitate cu prevederile constituţionale ale
  statului respectiv.

  Principiul egalităţii accesului la o funcţie publică este consacrat prin
  Declaraţia Drepturilor Omului şi Cetăţeanului din 1789, precum şi în art.21 paragraful 2 al Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului din 10 decembrie 1948, potrivit căruia „Orice persoană are dreptul de acces, în condiţii de egalitate, la funcţiile publice ale ţării sale” şi în art.25 din Pactul internaţional cu privire la drepturile civile şi politice din 16 decembrie 1966, potrivit căruia „Orice cetăţean are dreptul şi posibilitatea, fără nici una dintre discriminările la care se referă art.2 si fără restricţii nerezonabile;
  […] c) de a avea acces, în condiţii generale de egalitate, la funcţiile publicedin ţara sa.”
  Astfel, sunt interzise discriminările bazate pe rasă, sex, religie, opinie,avere, origine socială etc., dar fiecare stat are dreptul să impună, pe cale legislativă, anumite condiţii specifice pe care trebuie să le îndeplinească unfuncţionar public, cum ar fi cetăţenia, exercitarea deplină a drepturilor civile şi politice, moralitatea etc.
  Aşadar, în toate statele membre ale Uniunii Europene există condiţii
  specifice pentru accederea la o funcţie publică. Unele state membre cer deţinerea anumitor diplome sau a unor studii specifice diferitelor niveluri de ocupare, altele solicită anumite competenţe lingvistice, cunoaşterea drepturilor civile, obligaţii militare, limită de vârstă, aptitudini fizice etc. De asemenea, posturile care implică respectarea unui secret profesional necesită un control de securitate.

  b)

  În ţările foste comuniste, o condiţie specială pentru accederea într-o funcţie publică a fost considerata neapartenenţa la nomenclatură şi, ca o consecinţă, a apărut conceptul de „lustraţie”, termen ce semnifică procedura existentă în aceste ţări de a-i arăta pe cei care au colaborat cu fostul regim şi de a le interzice ocuparea unor funcţii publice. Această practică a apărut ca o garanţie a respectării statului democratic, de drept, în vederea bunei funcţionări a administraţiei publice bazate pe credibilitatea şi loialitatea funcţionarilor publici.
  Toate ţările fost comuniste din Europa Centrală şi de Est care au
  aderat la Uniunea Europeană s-au confruntat cu problema lustraţiei, adică a interzicerii accesului sau îndepărtării din instituţiile publice a acelor persoane cu privire la care există certitudinea că au făcut parte din regimul comunist.
  Fiecare ţară confruntată cu problema lustraţiei, în funcţie de scopul
  urmărit şi de specificul naţional, a adoptat un anumit tip de realizare a lustraţiei, considerându-se, în doctrină, că Cehia a reglementat un model radical, că Lituania şi ţările baltice au adoptat un model intermediar şi că Ungaria, Polonia şi Bulgaria s-au raliat unui model moderat.
  În România, comunismul a fost condamnat la nivel de doctrină,
  schimbarea regimului fiind consacrată prin acte juridice cu valoare
  constituţională, precum Comunicatul către ţară al Consiliului Frontului Salvării Naţionale, publicat în Monitorul Oficial al României nr.1 din 22 decembrie 1989, şi Decretul-Lege privind constituirea, organizarea şi funcţionarea Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi a consiliilor teritoriale ale Frontului Salvării Naţionale, publicat în Monitorul Oficial al României nr.4 din 27 decembrie 1989.

  c)
  După o încercare nereuşită, cea din 1997, adoptarea în România a
  Legii lustraţiei este lipsită de eficienţă juridică, nefiind actuală, necesară şi utilă, doar cu o semnificaţie exclusiv morală, ţinând seama de perioada mare de timp care a trecut de la căderea regimului totalitar comunist.
  La ora actuală, în România, în ceea ce priveşte funcţiile de demnitate publică, nu există o condiţionare a ocupării acestora de neapartenenţa la vechile structuri comuniste, ci există doar obligaţia de a declara apartenenţa sau neapartenenţa la poliţia politică.
  În condiţiile legislaţiei actuale, o asemenea condiţie este numai cea
  prevăzută la art.50 lit.j) din Legea nr.188/1999 privind Statutul
  funcţionarilor publici şi are următorul conţinut: „Poate ocupa o funcţie publică persoana care îndeplineşte următoarele condiţii: […] j) nu a desfăşurat activitate de poliţie politică, astfel cum este definită prin lege”.
  În continuare, Curtea reţine că în concepţia legii criticate răspunderea juridică şi sancţionarea se întemeiază pe deţinerea unei demnităţi sau funcţii în structurile şi aparatul represiv al fostului regim totalitar comunist.
  Răspunderea juridică, indiferent de natura ei, este o răspundere preponderant individuală şi există numai întemeiată pe fapte juridice şi acte juridice săvârşite de o persoană, iar nu pe prezumţii.
  Nici o persoană nu va putea fi supusă lustraţiei pentru opinii personale şi convingeri proprii, sau pentru simplul motiv de asociere cu orice organizaţie care, la data asocierii sau a activităţii desfăşurate, era legală şi nu a comis încălcări grave ale drepturilor omului. Lustraţia este permisă doar cu privire la acele persoane care au luat parte efectiv, împreună cu organizaţii ale statului la grave încălcări ale drepturilor şi libertăţilor omului.

  d)

  Articolul 2 al legii supuse controlului de constituţionalitate prevede
  una din principalele sancţiuni colective care vizează dreptul de a candida şi dreptul de a fi ales în funcţiile de demnitate publică enumerate a persoanelor care au aparţinut anumitor structuri politice şi ideologice. Dispoziţiile
  acestui articol de lege contravin prevederilor constituţionale ale art.37 şi art.38 prin care se consacră dreptul de a fi ales, cu interdicţiile expres şi limitativ menţionate. Este evident că dispoziţiile art.2 din Legea lustraţie excedează cadrului constituţional, prevăzând o nouă interdicţie dreptului de
  acces în funcţiile publice care nu respectă art.53 din Constituţie referitoare la restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi. Astfel, Curtea constată că această limitare este lipsită de proporţionalitate în raport cu scopul urmărit, întrucât aduce atingere însăşi existenţei dreptului şi nu îşi justifică necesitatea într-o societate democratică.
  Curtea consideră că Legea lustraţiei aduce atingere şi principiului
  neretroactivităţii legii consacrat în art.15 alin.(2) din Constituţie, potrivit căruia “Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile.” Legea se aplică pentru fapte şi acţiuni săvârşite după intrarea ei în vigoare. De aceea nu se poate pretinde ca, respectând legile în vigoare şi acţionând în spiritul lor, cetăţenii să aibă în vedere eventuale reglementări viitoare.

  2. Din cele de mai sus se constata ca CCR nu incrimineaza nici lustratia in genere si nici categoriile indicate la art 1 al legii ci doar masurile prevazute in art 2 asa ca noi consideram ca doar modificarea art 2 si a celor subsecvente in consecinta acestei modificari rezolva problemele de constitutionalitate ale legii inlocuind varianta hard cu una soft dar care prin transparenta poate avea atatea efecte cat doreste electoratul, caci mai mult nu putem face intr-o tara democratica membra a NATO si UE, la 20 de ani dupa licidarea unui sistem condamnat de istorie si de Presedintele Romaniei in prezenta Parlamentului.
  Cu o astfel de modificare a legii Lustratiei, legiuitorul lasa in sarcinea electoratului decizia de a lustra sau nu prin vot pe oricare din cei care fiind in categoria indicata la art 1 si art 2 al legi, se prezinta in fata sa solicitandu-i votul, adica mai ales increderea.
  Legea obligand doar la maxima transparenta a procesului, atat din partea candidatului cat si a autoritatilor implicate, pentru ca electoratul sa poata cu adevarat decide in cunostinta de cauza, nu poate fi astfel acuzata de nimic care ar putea fi considerat neconstitutional.

  3. In consecinta vom prezenta legea cu modificarile propuse, acestea fiind scrise cu caractere bolduite:

  Art. 1. Sunt considerate ca au făcut parte din structurile de putere şi din aparatul represiv al regimului comunist instaurat în România la 30 decembrie 1947, următoarele persoane:
  a) cadrele cu funcţii de conducere din aparatul central şi local al PCR şi UTC;
  b) activiştii salarizaţi ai P.C.R. şi U.T.C. care au desfăşurat activităţi în aparatul organelor centrale şi locale ale organizaţiilor politice, obşteşti şi de masă, precum şi în unităţile economice şi instituţii civile şi militare;
  c) membrii Consiliului de Stat, ai Consiliului de Miniştrii şi Marii Adunări Naţionale, precum şi miniştrii secretari de stat, prim adjuncţii şi adjuncţii miniştrilor şi secretarii de stat;
  d) preşedinţii, prim vicepreşedinţii, vicepreşedinţii şi secretarii Comitetelor Executive ale Consiliilor Populare judeţene, municipale, orăşeneşti şi comunale;
  e) preşedinţii şi vicepreşedinţii Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România la nivel central şi de centru universitar;
  f) redactorii şefi şi redactorii şefi-adjuncţi din unităţile de presă şi edituri ca organe de reprezentare a politicii P.C.R. şi U.T.C;
  g) rectorii, decanii şi cadrele didactice angajate în Academia Ştefan Gheorhiu, precum şi cadrele de conducere din şcolile de partid;
  h) angajaţii şi colaboratorii structurilor de poliţie politică aşa cum sunt definiţi aceştia în articolul 5 alineatul 2-5 din Legea 187/1999;
  i) procurorii generali, procurorii generali adjuncţi, procurorii şefi, procurorii şefi adjuncţi, preşedinţii şi vicepreşedinţii instanţelor judecătoreşti civile şi militare de la toate nivelurile;
  j) ambasadorii, miniştrii plenipotenţiari şi asimilaţii acestora, precum şi reprezentanţii corpului diplomatic din străinătate;

  Art.2 Persoanele care nu se supun indeplinirii cerintelor ce decurg din prezenta lege aflandu-se în perioada 30 decembrie 1947-22 decembrie 1989 în una din situaţiile enumerate la articolul 1, nu pot candida, nu pot fi alese şi nu pot fi numite timp de 10 ani de la intrarea în vigoare a prezentei legi, pentru următoarele demnităţi şi funcţii :
  a) preşedinte al României;
  b) consilier prezidenţial sau consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale;
  c) senator sau deputat;
  d) secretar general, secretar general adjunct, şef de departament sau director general ori director în aparatul Senatului ori al Camerei Deputaţilor;
  e) membru al guvernului, consilier de stat, secretar de stat, subsecretar de stat sau funcţii asimilate acestora, secretar general, secretar general adjunct, sau director în cadrul ministerelor;
  f) membru al Consiliului Superior al Magistraturii, al Curţii de Conturi sau judecător al Curţii Constituţionale;
  g) preşedinte sau şef de secţie al Consiliului Legislativ; h) avocat al poporului, sau adjunct al acestuia;
  i) director, director adjunct în toate serviciile de informaţii;
  j) membru al Consiliului Naţional al Concurenţei, al Consiliului Naţional al Audiovizualului, al Comisiei Naţionale de Valori Mobiliare, al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune şi al Societăţii Române de Radiodifuziune, precum şi director şi director teritorial din aceste două instituţii, membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii;
  k) membru în Consiliul de Administraţie sau în conducerea executivă a Băncii Naţionale a României;
  1) membru în consiliul de administraţie al oricărei societăţi comerciale, dacă reprezintă interesele statului român;
  m) prefect, subprefect, secretar general al prefecturii;
  n) primar, viceprimar, secretar al unităţilor administrativ-teritoriale;
  o) consilier judeţean sau consilier în Consiliul General al municipiului Bucureşti, consilier municipal, orăşenesc, comunal, sau de sector al municipiului Bucureşti;
  p) magistrat sau funcţie asimilata calităţii de magistrat, membru în Consiliul Superior al Magistraturii;
  q) membru al corpului diplomatic din ambasade, consulate sau reprezentanţe ale României în străinătate;
  r) inspector general, inspector şef şi director general din Inspectoratul General al Poliţiei, inspectoratele teritoriale, precum si adjunct al acestora;
  s) şef al Statului Major al Armatei, adjunct si şef de direcţie în cadrul S.M.G., comandant de Armată si adjuncţi ai acestora;
  t) preşedinte sau director general al agenţiilor sau instituţiilor de stat la nivel naţional;
  u) inspector general, inspector sau director în cadrul serviciilor deconcentrate ale statului la nivel local;

  Art.3. (1) Persoanele care îşi depun candidatura pentru una din funcţiile alese, prevăzute la art.2 vor prezenta o declaraţie pe proprie răspundere olografă prin care să precizeze dacă s-au aflat într-una din situaţiile prevăzute la art. 1;
  (2) Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii va emite, în termen de 30 de zile de la depunerea candidaturilor, un certificat de compatibilitate conform dispoziţiilor art. 1 litera h din prezenta lege;
  (3) Declaraţia pe proprie răspundere depusă de un candidat la o funcţie aleasă din cele prevăzute la art.2 vor fi verificate de Birourile electorale de circumscripţie odată cu celelalte incompatibilităţi impuse de legea electorala, birouri care vor asigura afisarea si publicitatea deplina a acesteia cat si a certificatului de compatibilitate emis conform art. 3 alin (2), prin toate mijloacele legale de publicitate a acesteia si propaganda electorala, pentru persoanele care au deţinut una din funcţiile prevăzute la art. 1 şi, atunci când este cazul, vor trimite dosarul organelor penale abilitate sa cerceteze fapta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, reglementată şi sancţionată de Codul penal, fapta pentru care in caz de alegere intro demnitate sau functie care garanteaza imunitati, acestea nu se vor aplica acestei infractiuni de fals, cu toate consecintele legale ce vor decurge .
  (4) Rezultatele verificărilor birourilor electorale se vor publica în Monitorul Oficial.

  Art.4 (1) în cadrul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii se înfiinţează Departamentul de aplicare a legii lustraţiei, care emite certificatele menţionate la articolul 3 alineatul 2 si articolul 6 din prezenta lege.
  (2) Personalul necesar se asigură prin redistribuire din cadrul CNSAS.
  (3) Conducătorul acestui departament se numeşte de Colegiul CNSAS.

  Art.5. (1) în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi
  persoanele care exercită o funcţie sau demnitate publică dintre cele prevăzute la art.2 sunt obligate să depună la instituţia la care îşi desfăşoară activitatea o declaraţie pe proprie răspundere olografa prin care să precizeze dacă s-au aflat întruna din situaţiile prevăzute la art. 1;
  (2) Persoanele care nu au depus declaraţia arătată mai sus, sunt demise de drept la expirarea termenului de 30 zile;
  (3) Persoanele din a căror declaraţie rezultă că s-au aflat într-una din situaţiile prevăzute la art. 1 sunt demise de cei in drept sa le demita doar daca la angajare au dat informatii false privind acest aspect , demiterea fiind de la înregistrării declaraţiei,dar cu aplicarea corespunzatoare a art. 8 alin(3).

  Art.6. Persoanele care, în virtutea atribuţiilor conferite de lege, au dreptul să facă numiri în vreuna din funcţiile prevăzute la art.2, sau au datoria de a verifica numirile făcute, sunt obligate în solidar să verifice de îndată dacă persoanele aflate în exerciţiul respectivelor funcţii sau demnităţi s-au aflat într-una din situaţiile prevăzute la art.1., cerând în acest scop un certificat din partea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii şi verificând la Direcţiile de muncă, oficiile de pensii şi orice altă instituţie abilitată, starea lor de compatibilitate în sensul prezentei legi.

  Art.7. Refuzul persoanelor abilitate, de a face aplicarea prevederilor art.3, 5 şi 6 constituie infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi se pedepseşte conform codului penal.

  Art.8. (1) împotriva deciziei prin care se constata ca o persoana s-a aflat îintr-una din situaţiile prevăzute ala art. 1, se poate face contestaţie în termen de 15 zile de la comunicare;
  (2) Soluţionarea contestaţiilor este de competenţa tribunalului şi se va face de urgenţă. Hotărârile date sunt definitive şi irevocabile.
  (3) Introducerea acţiunii la instanţa judecătorească are ca efect suspendarea deciziei de destituire.

  Art.9. Persoanele cu atribuţii de conducere sau control, au obligaţia de a aduce la cunoştinţa celor care ocupă funcţiile enumerate la art.2, prevederile prezentei legi.

  Art.10. La data intrării în vigoare a prezentei legi, orice dispoziţii contrare se abrogă.

 90. Ioane,
  presupun ca numai din cauza ca ai uitat si nu a neglijarii tratamentului medicamentos, nu ai trecut autorul/autorii articolelor de mai sus, a caror alaturare (copy/paste) pare sa fie rodul elucubratiilor creierasului tau micut. Sper ca ai postat „opera” aceasta mareata pe toate blogurile, sa fie tot poporul la curent. Chiar daca nu o citeste nimeni, Basescu o sa-si rupa din timpul sau pretios si o sa lectureze atent propunerile tale legislative. Ca oricum nu are alta treaba.

 91. Cei jigodel, ai revenit dintr-o misiune de diversiune sau de spalat vase, poate parbrizuri, poate WC-uri prin Germania?
  Javra mica si dragalasa, chiar ca imi era dor de mata…
  Dar…invidiosule mic si prostutz, mori de ciuda cand altii fac din cele, de care tu nicicand nu te-ai putea invrednicii.
  Cretinule, tu chiar nu intelegi ce si cum se face o lege, sau te orbeste de tot invidia si fierea sparta din burdihan?

 92. Ioane, pe blogurile unde lingi (asta fiind opusul blogurilor pe care scuipi – adica aici) nu te scolarizeaza aia? „Cei”, in situatia aia, se scrie „ce-i”, adicatelea vine de la „ce e” sau „ce este”.
  Deci, imperativ cratima! Nu c-ai sti ce-i aia, da’ merita un efort.

  • S-o pozitionam, ca sa fie clar cine este jigodia:

   Jigodie,
   Tie iti intuneca fierea si invidia orice simtamant omenesc, mie imi intuneca atentia pofta sa te am in fata si te pocnesc(dar cu manusi ) cateva zile din ora in ora, doar peste botul tau scarbos.
   Recunosc, cand vad animale de soiul tau, as dori sa se reinventeze pedeapsa biciului cu 9 cozi.

 93. Jigodie,
  Tie iti intuneca fierea si invidia orice simtamant omenesc, mie imi intuneca atentia pofta sa te am in fata si te pocnesc(dar cu manusi ) cateva zile din ora in ora, doar peste botul tau scarbos.
  Recunosc, cand vad animale de soiul tau, as dori sa se reinventeze pedeapsa biciului cu 9 cozi. 🙂

 94. PS. Dar totusi hai sa lasam o clipa deoparte invidia ta.
  Iti ofer o sansa.
  Care este parerea ta, nu de ce sanse are, ci doar de continutul propunerii facute de mine. Poate ca o poti imbunatatii si atunci te iert ptr toate porcariile.
  PPS. Este normal sa folosesc copy paste cand citez in expunerea de motive, spusele CCR si apoi intervin punctual pe lege, propunerile mele fiind scrise bolduit si nefiind foarte multe, adica modificarea este foarte simpla.

  • Analfabetule, se scrie „daca o poti imbunatati”, cu un singur „i”.
   Am mai spus-o de multe ori: daca tu nu intelegi lucruri lucruri simple, precum grafia limbii romane, cum sa intelegi fenomene complexe precum politica?

 95. Erata:… imbunatati…

  • Vad ca te-ai corectat. Asta insa nu schimba datele problemei.

 96. Legislatorule,
  Asa e, am revenit din Germania. Am gasit acolo un foarte onorabil si bine platit post, la spalat wc-uri, dar am nevoie de o carpa, pentru ca am nimerit in cartierul turcesc si astia au niste wc-uri speciale. Cred ca tu esti ideal pentru postul de carpa aspra, care sa intre bine peste tot. Oricum, chestiunea cu proiectele de legi compilate tot nu are finalitate. Nici nu castigi nimic, nici nu esti bagat in seama si nici nu citeste nimeni elucubratiile unui nebun. Las la o parte faptul ca pentru promovarea unui proiect de lege trebuie sa ai o anumita calitate: senator, deputat, membru al Guvernului sau sa ai un numar semnificativ de semnaturi ale sustinatorilor. Vezi legea lui Diaconecu, aflata in asteptarea unui milion de semnaturi. Ce zici, te oferi pe post de carpa de spalat wc-uri? Ai sansa sa incepi si tu o viata noua, demna, corecta sa nu iti mai fie rusine de copy/paste si nenumaratele erate si erori prin care tot nu incerci sa dai o coerenta textelor tale. Daca te bagi si daca treaba merge bine, sa-mi dai si o poza cu tine. Am o idee eficienta, desigur tot in bransa. Vreau sa inventez niste wc-uri si pisoare personalizate, cu chipul tau, care dupa cata minte ai, ar trebui sa fie de mare folos celor constipati. Desigur, fiind tot in Germania, proiectul e pe bani europeni, nu pe nasturi ca astea legislative. Iti doresc o zi minunata in continuare si incearca sa nu bei mult ca sa nu ajungi sa decizi tot in necunostinta de cauza.

 97. Andrei, rautatea te face sa nu fii atat de inteligent cat ti-ai dori.
  1.Ma bucur ca ai spalat WC-uri si daca in visele tale in care inca mai simti mirosul de dejectii, te visezi cu mine pe post de carpa te priveste, dar sa stii ca daca as ajunge sub aceasta forma la tine, ar fi doar ca sa te spanzur;
  2. Nu ai priceput ca eu trimit acest proiect de modificare a unei legi neconstitutionale celor in drept s-o modifice, adica Parlamentului.
  Nu e vorba de o initiativa legislativa, ci de un ajutor gratuit pe care-l dau, celor care ar dori ca lustratia macar intr-o forma soft, sa se produca exact cat ar dori-o un electorat, dar, atentie, un electorat bine si corect informat.
  3. In rest, ce sa spun, nici nu ma asteptam ca o jigodie de factura ta sa reactioneze altfel la o adresare serioasa.
  Iti place cand stii ce jagardea puturoasa esti? Te simti bine?
  Am auzit ca fiind securist ai ajuns si revolutionar. Cati nevinovati ai asasinat in acel odios scenariu?
  Nu ma astept sa ma iei pe mine drept confesor al pacatelor tale, dar asa in mod retoric ti-am pus niste intrebari de mult timp amanate.

 98. CURTEA CONSTITUTIONALA SI LEGILE AUSTERITATII

  CCR are o raspundere enorma in raport de ROMANIA prin deciziile pe care le va lua astazi.
  Desi nu este un organism altfel decat de natura juridica, adica deciziile sale se bazeaza pe argumente strict juridice, fara a avea in vedere alte considerente, sunt momente cand decizia CCR este cumplit de grea si azi suntem intr-un astfel de moment.
  Voi explica de ce este asa.
  Fata de o lege proaspat elaborata, votata in parlament, dar contestata inainte de promulgare, CCR poate sa se afle in trei situatii:
  1. Legea supusa atentiei sale este constitutionala in mod clar, in intregul ei si articol de articol si in conexiunea acestora .
  Atunci indiferent de faptul ca cele ce decurg din aplicarea legii, sunt placute sau neplacute populatiei, in majoritatea acesteia sau a unei parti insemnate, legea trebuie avizata pozitiv, raspunderea ptr alte aspecte decat cele de constitutionalitate revenind guvernului.
  2. Legea supusa atentiei sale este in mod clar neconstitutionala printr-un articol esential, cum spre exemplu este art 2 din Legea lustratiei sau articolele atacate ca nefiind constitutionale sunt astfel, si deci legea se intoarce spre parlament spre corectare sau retragere totala, neputand fi promulgata pana ce nu se rezolva acestea de catre parlament
  3. Cel putin un articol atacat este indecidabil, adica nu este decidabil cu claritate din punct de vedere al raportarii sale la Constitutie, neputandu-se construi un rationament unic, bazat pe silogisme nonsofistice, care sa duca la o concluzie unica intr-un sens sau altul, si care deci sa se poata termina in mod corect cu Q. E. D. si repet, premizele fiind Constitutia iar concluzia fiind conformarea articolului judecat cu aceasta, in mod silogistic evident.
  In aceasta situtie solutia poate fi motivata cu relativ suficiente argumente de logica juridica, si intr-un sens si in celalalt, si de aceea in aceasta situatie functioneaza votul judecatorilor.
  3. Trebuie sa intelegem ca de regula este normal sa ne aflam in cazul 3, caci e greu de crezut ca se poate face o lege neconstitutionala care sa treaca de juristii guvernului , parlamentului ai Consiliului legislativ si sa fie in cazul 2, motiv ptr care am si avansat supozitia ca legea lustratiei a fost confectionata in mod special neconstitutionala ca s-o mai omoram pentru inca 10 ani, cand cu adevarat nu ar mai avea nici cea mai mica justificare si pentru care am facut propunerea de varianta soft pe care o stiti.
  Acesta este motivul pentru care consider, mai ales si dupa toate discutiile ce s-au purtat pe tema acestei constitutionalitati, ca suntem in cazul greu decidabil juridic, motiv pentru care CCR nu a putut inca de ieri sa ia o decizie.
  4. Daca ne aflam in acest no man`s land juridic unde votul devine decisiv, este evident ca in calcul ar trebui sa intre si alte argumente decat cele strict juridice si in acest caz CCR, ar trebui sa se conduca de ideea ca declararea ca neconstitutionale a legilor discutate are mari consecinte economice pe care si le asuma astfel ea insasi, dupa ce opozitia nu a reusit sa-si asume ea aceasta responsabilitate, deci cu atat mai discutabil si nefiind in sarcina ei sa decida in contradictie cu Guvernul si politicienii de la putere, care prin vointa exprimata in alegeri deci pe cale constitutionala isi asuma raspunderea ptr guvernarea tarii .
  5. Asadar in caz de situatie indecidabila juridic, ar trebui sa primeze conceptia de a se lasa guvernul sa-si faca treaba pentru care exista, neconstitutionala grav fiind insasi o decizie contrara luata de CCR din motive politice sau subiective.

 99. Si fiindca voi lipsi cateva zile doresc sa termin cu problema pumnului pus in gura presei.
  Problema reala, care merita discutata este daca printre celelalte vulnerabilitati din cap 6 din textul din Strategia Nationala de Aparare, avizat la Cotroceni de CSAT ref la riscuri si vulnerabilitati are loc si trebuie sa se afle si paragraful referitor la campaniile de presa.
  Asadar:
  Scopul Strategiei nationale de aparare este de a asigura un management modern si eficent al riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatiilor, urmarind, intr-o prima faza, inventarierea, prevenirea sau reducerea lor si, ulterior, combaterea
  a)Riscurile si amenintarile se considera a fi masurate prin probabilitatea de a se produce o paguba semnificativa la adresa securitatii nationale si printre ele sunt :
  terorismul international, emergenta armelor de distrugere in masa, criminalitatea organizata, traficul de droguri, fragilitatea sistemului financiar international, riscuri zonale legate ca pozitie de Marea Neagra , Balcanii de est, spionajul, riscuri ptr sanatate, degradarea mediului;
  b) Vulnerabilitati care sunt definite ca fiind factorii din interiorul societatii care potenteaza actiunea amenintarilor .
  Exemple de vulnerabilitati : proasta aplicare a legii in institutii ale statului, politizare excesiva, coruptie , evaziune fiscala,dezechilibre economice politici economice gresite , proasta asistenta medicale, tendinte demografice negative etc
  Printre acestea si altele de acelasi rang, se afla si : “fenomenul campaniilor de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora, presiunea exercitata de trusturi de presa asupra deciziei politice in vederea de obtinere de avantaje de natura economica sau in relatia cu institutii ale statului”
  Asadar intreb: in masura in care sunt vulnerabilitati cele de mai sus nu este totusi o vulnerabilitate similara si cea legata de campaniile de presa la comanda adica duse de mercenari din presa?
  Da sau nu ?
  Si apoi in functie de raspuns se poate continua discutia, fara ca sa se mai poata produce diversiuni, manipulari rationamente sofistice.

 100. Puterea judecatoreasca si-a mai batut joc incaodata de Romani si in caz de revolutie -rascoala, cred ca vor fi primii beliti. Caci este clar: ca sa-si pastreze privilegiile aceasta casta inca comunista si putreda moral prin cadrele sale de conducere a ingenunchiat guvernul si pe Presedinte, dand in compensatie si necobnstitutionalitate ptr scaderea pensiilor fiindu-le imposibil sa taie amaratele de pensii pastrandu-si lor privilegiile.
  As fi acuzat de instigare daca as spune ce cred ca ar trebui sa pateasca toti acesti magistrati.

 101. Pai , draga dobitocule de serviciu, de ce dracu’ sa va ia de imbecili v-ati batut ca chiorii in parlament si ati votat chiar de doua ori acelasi lucru ca sa va puneti la CC ‘cadre comuniste si putrede”?
  Ca voi ati numit 5 din 9.
  Pai nu puteati ma boule sa puneti din aia neputreziti?

 102. Ioane,
  esti un demn reprezentant al regnului nevertebratelor. Copy/paste este pentru tine instrumentul care iti alimenteaza fabulatiile. Alaturi diverse texte scrise de diversi autori, de la ziaristi pina la legislatori, apoi citesti si ai impresia ca esti destept foc. Din pacate nici macar nu esti capabil sa faci asta cu logica, iar faptul ca iti dai singur seama de capacitatea ta foarte scazuta se regaseste in solicitarile facute la Elena Udrea de a-ti introduce un editor de text, pentru a corecta textul care, dupa cum soliciti, odata postat se vede altfel decat pe monitorul tau. Esti un bou care nu e capabil sa lege doua fraze coerente, un obraznic care compromite tot si care e constient de asta, dar se cred destept. Cand nu poti sa postezi doua rinduri fara erori si erate, lasand la o parte incoerenta si inoportunitatea ideilor, cu tot cu copy/paste, tu iti inchipui ca esti capabil de dat sfaturi legislative gratuite parlamentarilor. Nu realizezi discrepanta? Rimele au mai multa minte decat tine, dar astea au o utilitate: se poate prinde peste cu ele, daca te pricepi. Cu tine nu se pot prinde decat muste. Sa te scuipe-n gura numerosul popor chinez.

 103. Regimul BASESCU si NATIUNEA au iesit invingatorii la curte constitutionala.

  Am sa va explic si pentru ce :

  1. Pensionarii cu pensii mici au fost absolviti de reducerea de 15% in schimb cei care depasesc 3000 RON vor fi taxati la 50%
  2. Cea mai importanta decizie, legea salarizarii si reducerea cu 25 % va fi aplicata, deci REFORMA Statului s-a declansat, aceasta a fost un angajament al Presedintelui Traian BASESCU.
  3. Legea pensiilor intra in vigoare din 2011 si recalcularea aplicata retroactiv, deja la militarii este aplicata.

  Si cel mai important dupa reducerea fondului de salarii cu 25% la personalul din administratie prin aplicarea noii legii a salarizarii se vor aplica in functie de meritmajorari de 7%

  Deci se va intra intr-o NORMALIZARE dupa care se va putea declansa o crestere economica.
  Nu poate fi sarita etapa RECESIUNII.
  Aceasta etapa va fi depasita prin controlul si stabilizarea cheltuelilor bugetare.

  Guvernul Emil BOC are meritul deosebit pentru declansarea procedurii REENGENERINGULUI in gestiunea publica, trebuie facut incredere si felicitat in continuare pentru aplicara acestui mare proiect.

  OPOZITIA, cei care au condus ROMANIA 20 ani nu a realizat importanta momentului , probabil dorind orienterea spre EST.

  Sindicatele si-au demonstrat incompetenta si lipsa de viziune a viitorului celor pe care incearca sa-i reprezinte.

  ROMANIA trebuie sa intre in randul ststelor civilizate si moderne.
  RENASTEREA promisa va incepe sa fim mandri ca cel putin in al 20 lea an ne-a trezit.

  „Le changement c’est la vie,
  L’immobilisme c’est la morte sûre”

 104. Băsescului: No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/27/no-offence-mister-president-inchide-ochii-si-deschide-larg-hahaind-gurita/

  Aducere aminte, musai :

  * … cum e al nostru comandant suprem. Un Basescu care vorbeste despre Armata NATO, nu stie ce misiuni au baietii nostri acolo si nu a auzit pana acum ca 31 Aprilie nu exista in calendar. Mai mult avem un presedinte cu probleme mari. Summit-ul i-a iesit foarte bine si il laud pentru asta…. dar cum ramane cu suptul ca acum sunt mai multi licurici. O sa il cam doara falcile pentru ca trebuie sa presteze si in Vest si in Est. Oricum o face cu pasiune. E si obisnuit deja. Asa ca daca a mai aparut un mega licurici nici nu mai conteaza…. închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa.
  No offence mister president…don’t try AGAIN to destroy me ….this time i will call the russians and i will become also a big Lampyris noctiluca… *
  ( Mile )

  Noi … copiii unor oameni care nu sunt presedinti

  “Asta pute a facatura ordinara” am spus atunci in miez de noapte in Baghdad. Eram cu doi oameni pe care ii consideram prieteni si dezinteresati. Un ziarist si un om in uniforma. Au spus acelasi lucru ba chiar mi-au confirmat cu argumentele lor ca gandim la fel. Am vazut cu ochii nostri cel putin doi dintre noi ca povestea pe care se faceau spume in tara e mincinoasa. Nu o sa va zic care doi doar atat nu era decat un jurnalist intre cei doi. Una se abera in tara alta era concret la fata locului. Aveam dovezi. Unele au scapat si pe post dar orbiti de propriile fantezii oamenii momentului nu vedeau nimic in clar. A fost ce a fost. Nu mai vreau sa imi amintesc. A prins in Roamania. La Baghdad nu a prins si am spus-o. Am infruntat zmeul numit acum zeul si m-am tinut tare. Am pierdut imens. Am pierdut un om din cauza lui. Am pierdut o viata. Am ranit involuntar in jurul meu pe toti cei ce nu aveau pic de vina. Si asta numai pentru ca el s-a suparat si a scuipat cu foc. Mi-a fost frica atunci sa nu imi pierd si parintii si nu am spus-o pana acum. Nu am spus-o deloc doar pentru ca el sa nu imi afle punctele sensibile.
  Au trecut anii. Ranile s-au lins s-au cangrenizat poate chiar cele mai mici s-au si cicatrizat. Pe mine nu ma mai doare nimic. Eu sunt cel care a infruntat z(m)eul pentru prima data. Ii vad pe altii acum. Sunt raniti de aceeasi dihanie. Balaurul isi cere jertfa pentru a prospera.
  Ah cat de pervers poate sa fie un zmeo-zeu din asta. Plange si te musca. Rade si te arde. Se gudura si te inseala. Totul pentru a parea uman.
  Dar nu …EL TOTUSI ESTE ZMEU NU ZEU
  A plans de mila unui prieten si toata lumea a zis : asta DA OM!
  A plans de mila lui si a cauzei lui si toti au zis : II DAM VOTUL!
  Plange acum de mila fetitei neajutorate si sunt inca unii care spun : ARE DREPTATE!
  Cunosc doi din trei oameni….si mi-au cazut cu tronc. Sunt cei trei care au fost spulberati de napalmul ragait din senin de zmeu.
  Ei sunt oameni si arsurile ii dor. Nu sunt de fier deci au si sentimente. Gandul meu pleaca spre cel pe care nu il cunosc decat virtual. Un copil care trebuie sa vada cum tatal sau este perpelit pe rug doar pentru ca CE? ……… Oare acel “CE” are raspuns in mintea acelui copil? Oare el nu merita sa fie aparat mai dihai decat o fetiscana despre care stiam doar ca se fufaie si traieste cum acel copil poate nici nu are cum sa isi imagineze? Oare buzele ei nu costa mai mult decat manualele pe doi ani ale acelui copil? Oare masina cu care apare pe strazile capitalei si ale tarii nu este de 15 ori mai scumpa decat un Matiz? Oare copilul asta o sa inteleaga vreodata de ce e tatal lui mai presus decat tatal ei?….Eu cred ca DA!
  EU am inteles demult tot ce e legat de parintii mei. Sunt convins ca si baiatul cu nume de viteaz … sclipitor fiind … o sa dea clasa gramatical vorbind fetiscanei care e mai mare cu vreo 20 de ani ca el.
  Stiu ca parintii lui si ai mei o sa inteleaga si ca niciodata nu vor sa isi permita asemenea abuzuri. Dar cunoscand ambele situatii sunt convins ca nici nu au cum sa fie ticalosi cum a fost z(m)eul.
  MILE

 105. Radoveanule,
  M-as bucura sa ai dreptate, dar sa vedem intai consecintele imediate, sa vedem cum este rasa rezerva BNR si mai vorbim. 🙂

 106. @
  ion adrian

  Rezerva BNR nu trebuie atinsa.

  Cei care gandesc la asa ceva sunt inconstienti sau altfel spus „arde satul si ma mut in altul”.

  Numai cei din gloata neo fascisto comunista pot gandi in acest mod, cei de teapa voiculescu, ponta, nastase & cie.

  REFORMA statului este imperatif necesara sunt nedreptati mari in aceasta ROMANIE.

  Fascisti comunisti a lui geoana & cie confunda tara cu mosia lor .

  Regret ca Miron MITREA se complace in aceasta adunatura neo fascisto comunista.

 107. @
  RADOVEANU
  Ghinionullui Basescu este adanca voastra prostie.
  N-are cu cine!
  Unu’ ca tine nu stie ce e aia rezerva bnr la ce serveste si din ce e facuta.
  Da latra.
  Prin prostia voastra veti fi ce-ati fost si chiar mai putin.

 108. Radoveanu. Rezerva BNR nu o atinge nimeni deacta doar BNR in lupta pe care o da ptr stabilizarea leului . asa a stopat acum un an si ceva un atac speculativ. Iar daca si acum va incerca asta o sa castige dl „Eugen Radulescu” care acum cumpoara la greu din euro pe care ii pune pe piata BNR.

  PS. Si ca sa ma joc si eu mai in gluma, mai in serios cu teoria conspiratiei, mai ales daca retin ca Basescu a spus si ca toate astea sunt si o problema de suveranitate nationala:
  Pe un blog unul intreaba;
  Ce joaca diliul ala de la BNR recte Eugen Radulescu care a spus (poate ca nu greseste) ce nu avea voie sa spuna din pozitia pe care o are si in consecinta consider ca nici-o pedeapsa nu este prea mica ptr el si ar tb sa se piteasca bine ca toti care pierd zilele astea multi foarte multi bani pe declaratiile sale s-ar putea sa-l caute si-n gaura de sarpe?

  Altul ii raspune : uita-te pe

  si o sa vezi.

  M-am uitat si eu, dar cred ca respectiva operatie asa cum se spune si acolo, practic este incheiata si acum in subsol Vantu, Voiculescu, Patriciu et co speculeaza pe euro desigur saracind ca si cu FNI sute de mii de romani. Dar Vantu a si spus super cinstit si transparent, ca nu-i treaba lui daca statul este slab si statul nu la contrazis tratandu-l cu un costum vargat.

 109. Sunt un generos si cand vad ceva ce-mi place felicit autorul si-i fac propaganda . Asadar il citez pe Marius seismologul 🙂 :

  Principiul dreptului cîştigat este un eufemism pentru scuza: “victima era beată cînd am violat-o şi i-am luat portofelul, deci, portofelul este şi rămîne al meu.“

  L-a invocat si CCR 🙂

  • De la Marius Mistretu, de profesie carciumar, nici nu ma asteptam la o concluzionare mai idioata. Dar de la tine da. Hai ca poti. Fii mai idiot de atat! 🙂

 110. Excelenta si corecta gaselnitza juristilor de la Cotroceni ref ANI, dau clase celor de la guvern:
  http://www.presidency.ro/pdf/date/12244_ro.pdf

 111. Poate ca mai vin PSdisti, asa ca, spre stiinta lor, din cele cenzurate de AN pe blogul sau unde si cavalerul Mihnea se mai exprima:

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iulie 14, 2010 la 8:58 am
  Excelenta si corecta gaselnitza juristilor de la Cotroceni ref ANI, dau clase celor de la guvern:
  w…presidency.ro/pdf/date/12244_ro.pdf

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iulie 14, 2010 la 12:28 pm
  Il recomand nu neaparat dvs ca le stiti dar admiratorilor care cred ca ar fi interesati:

  w….gandul.info/puterea-gandului/garnitura-la-porc-6550123
  🙂

  • Multumesc moderator. Nu am intrat demult asa ca abia acum am vazut.

 112. SEXBREND

  Doamna Lenuta ridicandu-si poalele, lasa la intuitia curiosilor un vagin urias, ascuns dupa o frunza de lipan, care, el singur, poate sa atraga turistii obsedati(sexual).
  Aceasta secventa asociata cu un porumb calibrat, fiert, poate sa constituie acel stimulent miraculos care sa isterizeze turismul mioritic de maniera unei neoprite reactii in lant.
  Asocierea cu originale versuri mobilizatoare basesciene, ecou al gandirii golase prezidentiale, modulate pe coasa virtuosului Boc, vor coplesi sufletele turistilor straini ingretosati de abundenta vestica;
  Veniti la noi, veniti cu toti la mine,
  In tara visului uman de trait bine,
  La umbra codrilor taiati politic
  De un popor condus spre neolitic…
  ………………………………………………………

 113. INVIDIE LA ANIVERSARE

  Colonelul Paul Tibbets „eroul”de la Hirosima, invidios
  pe bomba de la Pontul Euxin-Basescu, cel mai odios,
  care ucise-n chinuri milioane de romani nevinovati,
  cu sange rece, prin infometere si umilinte, executati…

  P.S. Americanilor, reevaluand isprava voastra de la Hirosima
  din 06.08.1945 comparativ cu Rombomba Basescu, ramaneti,
  in continuare, cei mai mari cacaciosi ai planetei Pamant.

 114. Mai devreme cu o zi

  Domnule Senator, de zi aniversara un sincer La Multi Ani,
  cu sanatate, fericire, impliniri, si gandul de a fi contemporani
  cu redresarea maicii Romanii aflata-n colaps, dusa de snapani,
  cu care sa ne batem-darz-cei de un sange, ca ultimi mohicani !

 115. Motto :”Fereste-te de cel cu lumanarea lunga…”

  {…}- Intr’un sat, odata, s’a fost facut un omor.Multumim Domnului ca nu s’a facut la noi,- ci undeva, departe.Si orice facura oamenii, faptasul nu fu descoperit.Cu niciun chip…Atunci un batran din acel sat zise :”Vi-l prind eu…” – iar ceilalti dadura mirare: „Sa vedem…”
  Dupa cateva zile era Dumineca – si batranul se duse la biserica. Statu la priveala. Trecura unii, altii,aprinsera lumanari, se inchinara,- fiecare cu cuviinta – si cu fruntea plecata. Si iata ca veni si un alt satean, bine imbracat, semet, inchinandu-se, precum Fariseul in templu, iar in mana tinea un lumanaroi ca de de cununie.Batranul vazu – si tacu.Nu spuse nimic la nimeni, dar Dumineca cealalta se aseza din nou la priveala.Venira unii. altii, se inchinara, aprinsera lumanari, in tacere si in cuviinta.Veni si chiposul, tot cu un lumanaroi gros si inflorit,- iar, la miruit, zise tare parintelui, ca inadins sa auda lumea :”Parinte, iata o mie de lei pentru sfanta biserica..”Batranul vazu – si tacu.Nu spuse la nimeni nimic,- iar Dumineca ce veni, se aseza iarasi la priveala.Venira unii, altii, se inchinara, aprinsera lumanari, pe tacute si cu fruntile plecate.Veni si barosanul, mai tantos – si cu o lumanare car mana de groasa,- si la urma rosti tare : „Dau cat trebuie pentru rapararea bisericii.”
  Atunci, batranul cel tacut si intelept, merse spre el – si zise celor din jur: „Puneti mana pe el !…” Se facu talazuire, dar batranul rosti cu temei: „Aista a facut uciderea !…”Si, ce mai dura-vura, se limpezi repede ca, in adevar, el facuse omorul acela – si acum voia sa accopere fapta, cu lumanari groase, si cu bani pentru rapararea bisericii…”
  De data aceasta, ascultatorii nu mai dadura zambet,- ci statura cu ochii in jaratecul din vatra, cugetand la cine stie ce lucruri mai dela fund…
  Numai, mai tarziu, unul lua cuvant si zise:
  „De aceea, biata mama mea spunea intotdeauna : „Fereste-te de cel cu lumanarea lunga…”(…)
  P.S. Fragmentul dintr-o povestire veche de Al. Lascarov–Moldovanu este dedicat , in exclusivitate, lui „DARDALA”(Traian Basescu) care si-a daruit leafa pe 6 luni, a facut clopotul din Cotroceni, etc. pentru acoperirea faptelor(crime ?)…

 116. (R) Cu un presedinte schilod (Traian Basescu) Romaniei ii trebuie hycomat !

 117. ACVILA ŢIPĂTOARE

  Un adevărat monument al naturii cu cele 50 exemplare – exclusiv în Judeţul Târgu Mureş, acvilele ţipătoare care se hrănesc cu târâturi (reptile) şi amfibieni (ca de exemplu broasca râioasă) vor fi transferate de azi la Parlament, Guvern şi Cotroceni, prin grija opoziţiei unite (psd, pc. pnl) pentu a-i consuma proaspeţi pe guvernanţii Băsescu -Boc şi alte târâturi politice pedeliste, dar nu numai. După masa copioasă îşi vor lua zborul spre a ierna în ţara lui Mandela (unde se vor şi recicla).
  Atenţie Marko şi Tokeş ! ele revin negreşit la primăvară, flămânde…

 118. SEMNALAM

  Legat de CARCOTAŞU’ un comentator a deconspirat că denumirea acestuia este anagrama lui “ cacat roşu” !
  Ce cheste băi Băsescule !!!

 119. AM O BĂNUIALĂ
  că în spitalele din România s-ar afla o cantitate importantă de aparatură medicală modernă şi f. scumpă, achiziţionată dubios din importuri căpuşate, care zace nefolosită, uitată, sau în aşteptarea expirării duratei normate de… “neutilizare”. Despre unele cazuri suspecte s-a mai spus câte ceva, dar cu finalizare… ioc.
  Trebuie dispusă de la nivel înalt, o inventariere fulger a acestui soi de aparatură, de către comisii neutre, rezultatul urmând a se valorifica pe căile potrivite (inclusiv antrenarea răspunderii personale ).
  Sigur se va contura concluzia că nu de bani duce lipsă medicina românească !

 120. Comportament tipic schizoid.
  Nero in nebunia lui, se credea egalul zeilor si …ii provoca si ameninta ca de la egal la egal, in special pe Jupiter Tonans.
  Da’ cand ploua cu fulgere si traznete se vara sub pat si nu putea sa-l scoata nimeni de acolo pana nu trecea furtuna.

 121. Motto: “N-aveţi nici o scăpare până nu prezentaţi în CSAT raportul cu privire la evenimentele din 24.09.2010”

  Proaspăt eliberat din armată, odată ajuns acasă, m-am pus la patru ace, şi prezent la primul bal de la căminul cultural, am eliberat energii acumulate cât adâncurile Vrancei, dansând cu destule fete, pe sărite, ca după o vreme să mă apropii mai mult de una, în special la tangouri. Fierbea sângele, iar hormonii făcând tumbe m-au puse în situaţia s-o aud pe partenera de dans interogându-mă „dacă nu sunt la securitate” întrucât a detectat corp tare în zona buzunarului stâng de la pantalonii mei. Dând vina pe tangou, am mai mărit distanţa, dar tot recidivând…
  ………………………………………………………………………………………
  Oare Palatul Cotroceni să fi provocat în 24.09.2010 excitarea în masă a celor 6000 de tineri poliţişti, de aşa manieră încât „javra ordinară” să fi confundat umflarea pantalonilor acestora cu presupuse arme de foc utilizabile la o lovitură de stat ? Tot ce se poate…Dar cu raportul cum rămâne ?

 122. Citat din conceptia unui amic:

  “PSD-ul nu este un partid politic de stanga, nu este nici macar un partid politic, este un grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni. PSD-ismul insa este o stare de spirit, cea mai conceptualizata, concretizata si abjecta reprezentare a infractionalitatii, a tradarii de neam. Ea are priza in zonele cu persoane cu grave carente intelectuale si morale. Asa cum este fundamentalismul islamic, wahabbismul, pesedismul este sursa de teroare si crima organizata. Oficinele sovietice se folosesc de acest flagel in lupta lor de a distruge Romania. Rtv, a3, cotidianul.ro, cozile lor de topor incita la distrugerea statului”

 123. PRICEPI DÂRDALĂ

  Revolta de ieri a poliţiştilor din Ecuador l-a silit pe preşedintele acelei ţării să se retragă într-un… spital, situaţie care a determinat cenesasul dâmboviţean s-o lase-n floci problema cu raportul asupra evenimentelor din 24.09.2010. Surse de gaura cheii afirmă că la Spitalul 9 se amenajează un bloc protector în aripa cea mai nervoasă, pentru pacientul de la Cotroceni, ca loc de meditaţie translucidă cu ocazia sărbătorilor din jurul datei de 07.10 2010.
  Şi lui Ceauşescu i-au întors curul blindat, poliţia, armata – chiar şi securitatea – că altfel n-o mierlea, de unde ideea că repetiţia e…speranţa românilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: